nevjerojatno

Vera Wang skinula se u badić i izazvala senzaciju: Svi se pitaju kako je moguće tako izgledati sa 74 godine

29.05.2024 u 11:33

Bionic
Reading

Nova ljetna sezona je pred vratima, a Vera Wang ju otvara fotografijama koje nikoga nisu ostavila ravnodušnim. Slavna dizajnerica vjenčanica još je jednom izazvala oduševljenje svojim izgledom zbog kojeg su mnogi zaključili kako 74-godišnja Vera Wang uopće ne stari

Vera Wang oduševila je obožavatelje u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu kada je u ponedjeljak na Instagramu podijelila nekoliko fotografija iz sunčanog Hamptonsa, a 74-godišnja modna dizajnerica na objavljenim fotografijama izgledala je nekoliko desetljeća mlađe.

Uz niz od četiri fotografije snimljene dok pozira na dasci za skakanje iznad bazena odjevena u bijeli jednodijelni kupaći kostim koji je vješto istaknuo njezinu vitku figuru, slavna dizajnerica vjenčanica svime je poželjela 'sretno ljeto'.

Kultna dizajnerica vjenčanica na fotografijama je nosila jednostavan bijeli kupaći kostim četvrtastog izreza i s tankim naramenicama, a prilikom fotografiranja je zauzela nekoliko različitih poza na dasci za skokove. Uz kupaći kostim nosila je Wang kristalne naušnice koje su joj sezale do ramena i par crnih naočala s velikim, tamnim okvirima, a u objavi je također pohvalila svoj brend Vera Wang Eyewear.

Na fotografijama je istaknula svoje zategnute noge i vitku figuru i Miu Miu natikače prekrivene kristalima otkrivajući i klasičnu crvenu pedikuru. Obožavateljima nije trebalo dugo da ima ova njezina objava zapne za oko pa su je zasuli brojnim komentarima oduševljenja i komplimentima.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Modna guruica poznata po svom mladenačkom izgledu do sada je pokazala je mnoštvo izgleda koji prkose godinama - uključujući i odvažan bikini u novogodišnjoj noći prošlog prosinca - ali kada je riječ o njezinim tajnama za vitku figuru, nevjerojatno ali ova zvijezda računa na McDonald's, krafne i votku.

  • +6
Vera Wang Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

'Jedem McDonald's, apsolutno', rekla je Vera Wang za Page Six Style u listopadu 2023., rekavši da će ga 'naručivati ​​svaki dan tijekom dva tjedna' prije nego što promijeni prehranu. Krafne su joj također omiljene, a ova svestrana dizajnerica koja ima i liniju parfema izjavila je da voli 'krafne punjene kremom, prekrivene šećerom'. Čini se da uživa i u otmjenim stvarima, pa na svom Instagramu objavljuje fotografije raznih okusa peciva - uz malo kavijara, naravno. Godine 2020. Vera Wang je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila tajnu tajne svoje fontane mladosti koja uključuje 'posao, spavanje, koktel s votkom, malo sunca'.