STIL ZA PETICU

Victoria Beckham briljirala u komadu koji svi imamo u ormaru

08.09.2017 u 14:52

Bionic
Reading

Nekadašnja spajsica danas je uspješna modna dizajnerica i prava modna ikona s nepogrešivim osjećajem za modu

Tjedan mode u New Yorku u punom je jeku, a dakako, tamo je i supruga slavnog nogometaša Davida Beckhama.

Victoria Beckham ne prestaje oduševljavati svojim modnim kombinacijama uvijek s vrlo puno stila, pa ne čudi to da je inspiracija mnogim zaljubljenicama u modu.

Ova 43-godišnja Engleskinja modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama.

Njezin bezvremenski stil uključuje puno temeljnih komada odjeće koji nikad neće izaći iz mode, poput klasičnih hlača i T-shirt majica.

  • +16
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je bijela majica pravi klasik, koji svaka fashionistica mora imati u svojoj garderobi, na najbolji mogući način dokazuje Vicky. Bijelu majicu možete isfurati i za poslovne, ali i večernje prigode uz stilletice i hlače koje laskaju vašoj liniji.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Victorijina šetnja ulicama New Yorka nije prošla nezapaženo, a njezin jednostavan, ali vrlo cool stajling, uključio je običnu bijelu majicu i udobne svijetloplave hlače iz njezine kolekcije.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Istu bijelu majicu Victoria je uparila u još dvije prigode: s trapezicama od tamnoplavog trapera i crnim hlačama, stvorivši kombinaciju kojom nikad ne možete pogriješiti.

Zgodna mama četvero djece ove je odlične outfite upotpunila ležernom punđom i zaštitnim znakom - sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.