uvijek usklađeni

Victoria i David Beckham slave 'srebrni pir', a sve su šokirali ovim potezom

04.07.2024 u 09:11

Bionic
Reading

Victoria i David Beckham slave 25. godišnjicu braka i to sa stilom. Povodom važnog datuma slavni par posegnuo je za nezaboravnom ljubičastom kombinacijom u kojoj su zarezali tortu i šokirali obožavatelje neobičnim izborom na svom vjenčanju 1999. godine

David i Victoria Beckham slave 25. godišnjicu braka, no u njihovom slučaju srebrni pir poprima sasvim drugačije značenje. Naime, slavni par proslavio je 25. godišnjicu braka dan ranije odjenuvši se u svoje poznate ljubičaste svečane kombinacije. 'Pogledajte što smo pronašli… ,' napisao je bivši nogometaš, 49-godišnji David Beckham uz fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom, koju možete pogledati ovdje. Na njoj oboje sjede na istim stolicama u stilu prijestolja koje su imali na svadbenoj večeri, odjeveni u kutne ljubičaste kombinacije koje su još od njihovog vjenčanja 1999. godine ostale dobro upamćene.

Par se vjenčao na velikom događaju 4. srpnja 1999., a Victoria je tijekom dana nosila više upečatljivih stajlinga, počevši od balske haljine bez naramenica Vere Wang, koja je sadržavala korzet slavnog Mr. Pearla i dramatični šlep dug 16 metara.

David je nosio odgovarajuće odijelo boje slonovače s prslukom, a nakon ceremonije vjenčanja par se presvukao u usklađen kraljevsko ljubičasti stajling za prijem u dvorcu Luttrellstown u Irskoj. Victoria je nosila dugu i usku haljinu na jedno rame koja se isticala visokim prorezom i ukrašenom naramenicom prekrivenom cvijećem, a David je nosio ljubičasto odijelo i košulju. S njima je bio usklađen i maleni Brooklyn Beckham, koji sada ima 25 godina, odjeven u ljubičasti kombinezon i odgovarajući kaubojski šešir.

Iako nije otkriveno jesu li Beckhamovi izvukli svoju originalnu odjeću iz sa vjenčanja ili su dali napraviti nove replike, obožavatelji i prijatelji na društvenim mrežama bili su oduševljeni. Mnogi su pohvalili njihov izgled, a jedan obožavatelj je napisao: 'Davide, ti si poput finog skupog vina koje odležava u najbolju berbu ikada poznatu čovječanstvu'.

Tijekom 25 godina braka, Beckhamovi su dobili još troje djece - Romea, 21, Cruza, 19, i Harper, 12. A prošle su godine otkrili da su se ponovno vjenčali na intimnoj ceremoniji obnove bračnih zavjeta nakon Davidove navodne afere 2003.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Victoria, koja je proslavila 50. rođendan ovog travnja, prilikom čega je par zablistao u elegantno usklađenim kombinacijama, čak je jedan od svojih parfema nazvala Suite 302, što označava broj hotelske sobe u kojoj su odsjeli tijekom svog drugog medenog mjeseca u Parizu. Izgled bočice od bijelog emajla inspirirana je haljinom Roberta Cavallija koju je nosila za njihovoj obnovi bračnih zavjeta.

  • +2
David i Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par, koji na društvenim mrežama redovito objavljuje zajedničke fotografije, uključujući i uspomene iz prošlosti, nikada javno nisu podijelili fotografije s obnove zavjeta. No, tko zna možda tu kombinaciju ponovno odjenu za 25. godišnjicu svog drugog braka 2028. godine.