victoria beckham

Meghan Markle izluđivalo je njezino bogatstvo, Anna Wintour nagovorila ju je da izvadi implatante

20.06.2024 u 18:44

Bionic
Reading

Anna Wintour je navodno rekla Victoriji Beckham da će morati ukloniti implantate iz grudi kako bi postala, kako je rekla, 'Lady Beckham' i na posljetku uspjela u svijetu mode, otkriva nova biografija koja otkriva nepoznate detalje iz života slavne obitelji Beckham

U knjizi The House of Beckham, biograf slavnih Tom Bower tvrdi da je slavna urednica Voguea Anna Wintour savjetovala Victoriji Beckham da 'popravi' implantate u grudima kako bi uspjela u svijetu mode. Iako glasnogovornik slavne urednice snažno poriče te tvrdnje, autor biografije ističe kako je Anna Wintour bivšoj članici grupe Spice Girls ponudila nekoliko savjeta za koje je smatrala da će joj pomoći u svijetu visoke mode, piše Independent.

'Victoria je tek ušla u modni biznis', napisao je o tom razdoblju kada je Anna Wintour navodno dobrovoljno izjavila te primjedbe. 'Upoznala je Marca Jacobsa, obožavanog njujorškog dizajnera. Na njegovoj modnoj reviji ona je u tri sata kreirala njegove tri odjevne kombinacije. 'Modna kraljica Anna Wintour odobrila je veličinu 6 Victoria. Njezino samoizrugivanje dobilo je odobravanje Anne Wintour, ali pod uvjetom da prihvati poneki strogi savjet. Povećanje grudi i vruće hlačice definitivno su bili Essex, a ne East Side,' navedeno je u biografiji.

'Kako bi promijenila svoj imidž, trebalo je popraviti njezine grudne implantate,' navodi autor u knjizi.

Upravo je u tom trenutku Victoria navodno rekla da je 'završila s glazbom' te je inzistirala da 'nije WAGs-ica. Bower je dodao: 'Moda bi bila njezina nova karijera'.

  • +2
David i Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Uvijek sam bila djevojka iz susjedstva koja je imala sreće,' nasmijala se, ali je znala da je uspjeh težak. Postati 'Lady Beckham', priznala je, bilo bi 'nevjerojatno'.'

A čini se kako je Victoria poslušala savjet Anne Wintour te je 2014. započela s uklanjanjem implantata.

Ipak, glasnogovornik Voguea oštro je demantirao te tvrdnje. No, Wintourin navodni komentar nije bio jedino eksplozivno otkriće u novoj knjizi o životu Beckhamovih.

Bower je također tvrdio da je Meghan Markle, tada budući vojvotkinja, smatrala sebe višom društvenom klasom od bivše Spajsice. Kako je naveo, sadašnja vojvotkinja od Sussexa bila je ljuta u to vrijeme kada je otkrila da je Victoria bogatija od nje.

  • +3
David i Victoria Beckham Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen

'U Meghaninom svijetu slavnih, rang je ovisio o bogatstvu i slavi', napisao je Bower. Meghan se zavaravala da ju je status u kraljevskoj obitelji stavlja iznad Victorije u društvenom poretku. Iznerviralo ju je otkriće da su Beckhamovi znatno bogatiji od nje. Posjedovali su pet domova, imali stalan pristup privatnim zrakoplovima, pozive za plovidbu jahtama i mnogo više novca. A ona je uskoro trebala postati vojvotkinja.'

No unatoč očitoj Meghaninoj ljutnji zbog bogatstva Beckhamovih, navodno se trudila oko slavnog para sve dok The Sun nije objavio priču u kojoj se tvrdilo da je od Victorije dobila savjete oko šminkanja.

'Harryju je naređeno da se žali Davidu Beckhamu', tvrdio je Bower prije nego što je otkrio da je Meghan optužila par za curenje informacija o njoj. Beckhamovi su to negirali, a Victoria je sugerirala da je spornu informaciju otkrila kozmetičarka.

sve osim nogometa

Učitavanje...