lady mary charteris

Ona je do ludila dovela Victoriju: Ovo je lijepa plemkinja s kojom je David provodio noći

20.06.2024 u 07:13

Bionic
Reading

Lijepa plemkinja proslavila se kao manekenka i DJ-ica, ali i time što je bila jedan od uzroka kraha braka Kate Moss

Najnovija knjiga koja se bavi skandalima Davida i Victorije Beckham podigla je veliku prašinu. Između ostalog, istakla je ogromnu dramu koja je pratila slavni par zbog nogometaševog druženja s prelijepom lady Mary Charteris.

Za sve je 'kriv' autor Tom Bower jer je u novoobjavljenoj knjizi 'The House of Beckham' izdvojio trenutak iz 2017., kada je David provodio noći u društvu slavne manekenke, sve dok navodno nije urgirala Victoria Beckham.

Jennifer Lopez - fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Bivša spajsica je, piše, poludjela jer joj se suprug nije javljao cijelog vikenda te je u noćni klub u Glastonburyju sletjela helikopterom i uz poveću dramu odvela Davida kući. Navodno je svemu tome svjedočio i njihov sin Brooklyn.

Ljepotica s kojom je David proveo spornu večer i ranije je Victoriju dovodila do ludila. Naime njihovo prijateljstvo svima je bilo dobro znano te su zajedno obilazili velik broj zabava.

'Loš utjecaj' na Davida

Lady Mary Charteris tada je bila na glasu kao okorjela partijanerica koja je rijetko propuštala dobar noćni provod, najčešće u društvu slavnih ljepotica poput Alexe Chung i Poppy Delevingne.

  • +4
Lady Mary Charteris Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lijepoj plavuši tada je bilo 30 godina (12 manje nego Victoriji) te je uz karijeru manekenke gradila imidž kao uspješna DJ-ica.

'David je proveo večer zabavljajući se s Mary na raznim lokacijama, sve do ranih jutarnjih sati. Victoria je bila zabrinuta jer je mislila da ona loše utječe na njega. Upoznala ju je i nije joj bila draga', rekao je izvor za The Sun.

Jedan od razloga zbog kojih je Victoria željela držati manekenku podalje od oca svoje djece jest i njezino priznanje da nakon zabave povodom 50. rođendana Noela Gallaghera (s kokainskom temom) danima nije mogla ustati iz kreveta.

  • +2
David i Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Plemkinja koju je Kate Moss bacila u bazen

Da stvari bude gore po Victoriju, osim što je lijepa i sjajno društvo za zabavu, Mary je plave krvi. Njezin otac je James Charteris, 13. grof od Wemyssa i deveti grof od Marcha.

Atraktivna manekenka bila je i jedan od presudnih faktora za kraj braka Kate Moss i rokera Jamieja Hincea. Naime tijekom zabave 2013. Kate je toliko pobjesnjela zbog njihovog flerta da je gurnula Mary u bazen.

KATE MOSS

Istaknula vitke noge: Modna ikona izgleda zapanjujuće u glamuroznoj crnoj haljini

Pogledaj galeriju

Zanimljivo, Charteris je godinu dana ranije stupila u bračne vode s pjevačem Robbiejem Furzeom te je u tom periodu živjela na raznim lokacijama: od seoske kuće u Oxfordshireu do stana u zapadnom Londonu, a njezin suprug većinu vremena provodio je u LA-u. S njime je još uvijek u braku.