uživa na moru

Joe Jonas stigao u susjedstvo: Hoće li posjetiti i Lijepu Našu?

06.06.2024 u 13:31

Bionic
Reading

Nakon zabave u Monte Carlu, gdje je uživao u utrci Formule 1, glazbenik Joe Jonas stigao je u Crnu Goru! Jonas je otkrio kako uživa u brčkanju u moru, a postoji i vjerojatnost da otputuje u naše krajeve

Nakon što je jesenas objavio da se razvodi od svoje supruge Sophie Turner, Joe Jonas postao je jedan od najtraženijih frajera na društvenim mrežama! Obožavateljice su lude za popularnim glazbenikom, a on je proljeće odlučio ispratiti uz more te kupanac u Jadranskom moru!

Joe Jonas na Instagramu je podijelio galeriju fotografija priznavši da je oduševljen Crnom Gorom, zemljom koja je poznata po luksuznim odmaralištima na obali.

Kombinacije biljaka koje treba izbjegavati Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Američki glazbenik odmara u luksuznom resortu One&Only Portonovi u Crnoj Gori, a posebno je oduševljen gastro ponudom te čarobnim zalascima sunca. Da ne odmara sam, jasno je iz njegovih objava, no zasad nije poznato s kim je podijelio romantične sutone.

S obzirom da su prošle godine u ljepotama našeg plavog mora uživali Beckhamovi, postoji velika vjerojatnost da će glazbenik posjetiti i naš dio obale.

Naime, Jonas i obitelj Beckham dugogodišnji su prijatelji, a s obzirom na to kakvu su nam reklamu prošlog ljeta napravili David i Victoria, možda ove godine možemo očekivati i 34-godišnjeg glazbenika.

sa sinom i kćeri

Obiteljska idila: Pogledajte kako se David Beckham zabavlja u moru kraj Lopuda

Pogledaj galeriju