PREŠIŠALA SUPRUGA

Victoria je ta koja zarađuje lovu u obitelji Beckham

03.11.2014 u 16:56

Bionic
Reading

Britanski mediji pišu da je nekadašnja članica skupine Spice Girls, a danas dizajnerica i prava poslovna žena, zaradila oko 100 milijuna funti

Obitelj Beckham ne može se požaliti - ide im od ruke na svim životnim područjima, uključujući ono financijsko. No u posljednje vrijeme tim područjem ne dominira slavni nogometaš, nego njegova supruga Victoria.

Britanski mediji pišu da je nekadašnja članica skupine Spice Girls, a danas dizajnerica i prava poslovna žena, zaradila oko 100 milijuna funti. Ukupno se obiteljsko bogatstvo procjenjuje na 210 milijuna funti, a gotovo polovicu je zaradila Victoria.

Financijski stručnjaci navode da se jasno vidi trend prema kojemu Victoria počinje zarađivati više od svojega supruga, slavnog nogometaša Davida Beckhama. A kako se to točno dogodilo?

Priča zapravo nije komplicirana. Nakon što je nešto 'sitno' zaradila u glazbenoj industriji Victoria je shvatila da pravi novac leži u reklamnim kampanjama. Zajedno sa suprugom, nogometnom zvijezdom, počela je snimati reklame za razne proizvode, a zarada je samo pristizala.

Tu je još i lansiranje parfema, dizajniranje odjeće te brojni drugi manje znani projekti. Konačan rezultat je fina računica – 100 milijuna funti. Victoria očito zna kako se zarađuje…