POGLEDAJTE IZ SVIH KUTOVA

Vjenčali se nogometaš Real Madrida Dani Carvajal i lijepa Daphne Canizares, a evo kakvu je vjenčanicu odabrala za svoj dan iz snova

25.06.2022 u 22:02

Bionic
Reading

U petak, 24. lipnja, na vječnu su se ljubav zakleli igrač Real Madrida Dani Carvajal i poslovna žena Daphne Canizares, a osim brojnih suigrača iz kluba i španjolske reprezentacije, njihovom danu iz snova nazočio je i njihov sin Martin, rođen u prosincu 2020. godine

Oko 250 ljudi bilo je na popisu uzvanika glamuroznog vjenčanja održanog u Segoviji, gradu istoimene autonomne provincije u autonomnoj zajednici Casilli y Leonu, koje se nalazi 65 kilometara udaljen od Madrida, grada u kojem nogometaš Dani Carvajal igra za tamošnji kraljevski klub - Real Madrid.

Upravo taj grad odabrao je da sa svojom životnom partnericom, i majkom svog jednoipolgodišnjeg sina Martina, Daphne Canizares, izmijeni bračne zavjete pred obitelji i dragim prijateljima, kao i suigračima iz Real Madrida. Budući da je vjenčanje održano u trenucima kada su igrači na odmorima sa svojim obiteljima, mnogi su nogometaši izostali s istog, pa tako i naš Luka Modrić.

A svu pozornost ukrala je lijepa mladenka Daphne Canizares, koja je za svoj dan iz snova odabrala vjenčanicu koja odiše vječnom elegancijom i zavodljivom profinjenošću. Vrlo klasičan model princeza kroja odolijeva promjenjivim trendovima i uvijek osvaja bezvremenskim izgledom.

  • +9
Vjenčanje Daphne Canizares i Dani Carvajal Izvor: Profimedia / Autor: José RamóN Hernando / Zuma Press / Profimedia

Lišena nepotrebnih detalja i snježnobijele boje, haljina ima gornji, užio dio, dok je donji raskošno volumiozan. Princezasti izgled upotpunjen je decentnim veom i vrlo klasičnim buketom. Primjer je to da vječna klasika i zavodljiva romantika uvijek dobro prolaze.

Za ulazak u crkvu, Daphne je veo spustila preko lica, a onda je došao do izražaja i u svojoj dužini, budući da se vukao iza nje po podu, te su joj u svemu morale pomagati i prijateljice.