FASHION GURU:

Vlatka, Ivana i Emilija ipak nisu iznenadile grozomornim komadima

03.11.2014 u 13:54

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Navikli smo gledati svakodnevno jedna te ista lica, žali se Guru, pa svako osvježenje dobro dođe. Ovoga puta tri dobro poznate dame iz svijeta glazbe, Vlatka Pokos, Ivana Banfić i Emilija Kokić, zaigrale su na karte elegancije i jednostavnosti te tako lako zaradile modne pluseve

'Tri donne madonne odlučile su da im je dosta slušati 'hopa, hopa, ciju, ciju, daj mi daj, gola sam, daj mi sladoled, bosa sam, plati mi piće, ciju, ciju moja guza je veća od tvoje, haha, selfi melfi...' Budući da se njihova slika slabo vidi u medijima, pokušavaju tome stati na kraj. Teško će im to proći pored najveće posvuduše Balkana, koja ne da ljudima da ni jutarnju kavu popiju u miru (ne moram baš sve imenovati). Mislio sam da će nas njih tri iznenaditi s nekim grozomornim komadima koje su znale staviti na sebe, i to ne tako davno, ali one su ipak htjele napraviti odmak od toga', zaključio je naš modni kritičar koji ne krije da je ugodno iznenađen njihovim outfitima.

Vlatka je i na pozornici elegantna, ali dobro izgleda. Možda to nije za klub, već više za večeru u nekom finom restoranu, ali moram biti strpljiv, tek je krenula pjevati po klubovima, treba joj neko vrijeme. Banfićka je primijenila staro pravilo 'što jednostavnije to bolje' i sretan sam zbog toga. Čak se i Kokićka umjereno odjenula. Volio bih da pojačaju svoje nastupe jer sve novo, pa makar to bilo i staro, bolje je od postojećeg. To je samo zato što smo već predozirani jednim te istim osobama, zamislite tek kako je meni…' požalio se Guru.