GOLA RIHANNA PRIZNAJE

'Volim kad muškarac dominira u vezi'

27.11.2012 u 09:24

Bionic
Reading

Rihanna je pokazala svoje seksi tijelo u seriji provokativnih fotografija, a u intervjuu za GQ priznala je da voli kad muškarac vodi glavnu riječ u vezi. Možda je zato oprostila udarce svom novom-starom dečku Chrisu Brownu s kojim je ponovno u vezi

U seriji provokativnih fotografija Rihanna leži na kauču gola, a na sebi ima samo gaćice. Tako je pjevačica pozirala za novi broj časopisa GQ, a u intervjuu za muški magazin priznaje da voli kad njezin partner vodi glavnu riječ u vezi.

'Volim kad se osjećam kao žena', objašnjava 24-godišnja pjevačica.

'Moram imati apsolutnu kontrolu u svakom drugom aspektu svog života, tako da imam osjećaj da se u vezi mogu povući korak natrag i dopustiti muškarcu da preuzme vodstvo', prenosi Daily Mail.
'Ljubav nas tjera da istražimo stvari koje ne vjerojatno nikada ne bismo tražili da nema ljubavi. Ali mislim da svatko ipak ima svoje granice.'

Na raskošnim fotografijama može se vidjeti i Rihannina kolekcija tetovaža, a kosa joj je kratko ošišana.
Slike su se pojavile nakon što je Rihanna potvrdila da su ona i bivši dečko Chris Brown ponovno zajedno.

Nakon što je proveli Dan zahvalnosti zajedno tulumareći u Berlinu, u subotu je Rihanna na Twitteru objavila fotografije Chrisa Browna kako golih prsiju leži u krevetu londonskog hotela. Ranije je demantirala da je ponovno u vezi s Brownom, s kojim je prekinula 2009. nakon što ju je on fizički zlostavljao tijekom svađe. Brown je kasnije priznao krivnju za napad i otada se trudio popraviti svoj imidž prošavši kroz savjetovanje o nasilničkom ponašanju.

Na Rihanninom je novom albumu 'Unapologetic', Brown snimio i duet s pjevačicom, no publika mu nije oprostila fizički nasrtaj na Rihannu. U nedjelju ga je zbog toga napala komentarima na Twitteru jedna ženska osoba, a on je na kritike uzvratio serijom psovki i uvreda. Nakon toga je ugasio svoj Twitter račun.