zlatni trenuci

Pronašli smo najbolje zlatne komade nakita ovoga ljeta koji će podići svaki outfit

26.07.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Nakit je jedan od najuočljivijih dodataka svakog outfita. U svojim jednostavnim i elegantnim oblicima podiže svako izdanje, a onaj zlatnoga sjaja savršeno odražava bezbrižnu bit ljeta

Iako odjevne kombinacije čini jedinstvenima tijekom cijele godine, zlatni nakit posebno zablista ljeti. Klasični nakit zlatnog sjaja zapravo nikada ne izlazi iz mode, no ima nešto posebno u tome kako izgleda na osunčanoj koži i uparen s komadima od prozračnih materijala.

Dok se protežete i s laganim doručkom spremate započeti dan, ne zaboravite dodati onaj završni dodir koji će vas pratiti kroz sve vaše ljetne, zlatne trenutke - savršeno odabran nakit. Svaki dan nosi potencijal za nova iskustva, radosti i uspomene, a uz pravi odabir nakita, ne samo da ćete izgledati besprijekorno, već ćete i stvoriti opipljive podsjetnike na te posebne ljetne dane.

Vrući, ljetni dani tradicionalno nas potiču na opušteniji pristup modi, ali i igre s nakitom za koji u ljetnim mjesecima vrijedi pravilo 'više je više'.

Svaki komad nakita koji nosite ovo ljeto ima potencijal postati dio vaše osobne priče - svojevrsni dnevnik vaših ljetnih, zlatnih trenutaka. Bilo da se radi o elegantnoj ogrlici koja je bila s vama tijekom romantične večere ili o narukvici koja vas prati kroz dnevne aktivnosti, svaki od njih ima priliku postati nositeljem dragocjenih uspomena.

Isticanje nekoliko zlatnih ogrlica, u kombinaciji s naušnicama, prstenjem i narukvicama, nikada nije bilo poželjnije.

Ljetni dani i efektni dodaci oduvijek su savršen spoj, a sjaj zlatnog nakita ove sezone posebno dolazi do izražaja u kombinaciji s drugim sjajnim komadima, poput trendi metalik sandala s mnoštvom remenčića.

Zlatni statement nakit kao stvoren je za glamurozni večernji izlazak. Ako niste tijekom dana bili dovoljno odvažni da kombinirate različite komade nakita, večer je kao stvorena za to.

Duga haljina slip kroja u eri 90-ih pokorila je modnu scenu. Od tada je postala istinskim klasikom u ormaru, a idealnog stilskog partnera čini upravo zlatnom nakitu. Njezin sjajni materijal u večernjim satima sjajno će se sljubiti s nakitom čija popularnost jednako ne blijedi.

Birate li haljine koje su zatvorene oko vrata, uvijek odaberite prsten, narukvicu ili naušnice, dok otvoreniji modeli obožavaju ogrlice, pogotovo ako poželite skrenuti pozornost na dekolte.

Osim dnevnih i večernjih kombinacija, zlatni nakit s lakoćom će podići i plažni outfit. Ležeći na pijesku, prepustite se toplini sunčevih zraka. Vaši prsti, ukrašeni tankim zlatnim prstenjem, igraju se stranicama ljetnog romana ili križaljke. Svaki pokret ruke stvara bljesak koji se stapa sa svjetlucanjem mora, stvarajući vlastitu malu čaroliju.

Po uzoru na svjetske trendseterice, ovoga ljeta odaberite jednu ogrlicu debljeg veza uz koju ćete nanizati jedan tanji lančić te ogrlicu s privjeskom ili odaberite prstenje statement izgleda koje će, istaknuto na različitim prstima, nesumnjivo doprinijeti moćnom dojmu stajlinga. Ove sezone okitite se komadima koji će vam pomoći da uhvatite bit ljeta - bezbrižnost, radost i ljepotu malih stvari.

Ljeto je vrijeme kada stvaramo vlastitu kolekciju zlatnih trenutaka. Jednostavni komadi poput bijele košulje od lana ili heklanog topića u duhu boho chic estetike izgledat će posebno dobro u kombinaciji s nakitom zlatnoga sjaja.

Osim toga, komadi od prirodnih materijala u stanju su dodatno istaknuti njegov sjaj, ali i dočarati još uvijek popularnu estetiku tihog luksuza na modnoj sceni.

Kada je kupovina nakita u pitanju, ne postoji bolje rješenje od ulaganja u kvalitetne komade za koje znamo da ćemo ih nositi neovisno o aktualnim trendovima. Nakit od plemenitih kovina, kao što je zlato, to svakako jest. U ponudi Zaksa nalazimo širok izbor zlatnog nakita koji inspirira na stvaranje savršenih outfita ovog ljeta, ali i zlatnih trenutaka za pamćenje.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji sa Zaksom.