zanimljiv odabir

Za nju više nema zime: Sonja Kovač zauzela zavodljivu pozu i pokazala chic proljetnu kombinaciju

20.03.2023 u 19:00

Bionic
Reading

Hrvatska glumica i influencerica mnogo je puta ponijela titulu Hrvatice s najboljim ukusom za modu, a gotovo svakodnevno pratitelje oduševljava modnim odabirima. Često uspijeva iskombinirati i one komade koji na prvu izgledaju u potpunosti nespojivo

Kada je počinjala prije sedam godine s blogom, Instagramom i YouTubeom, nije imala pojma što je to i kako se radi. Vidjela je da drugi snimaju i svidjelo joj se pa je pomislila zašto i sama ne bi pokušala, a danas je Sonja Kovač jedna od jedna od naših najutjecajnijih influencerica. Prate je ne samo iz Hrvatske već i fanovi iz različitih zemalja diljem svijeta.

Proteklog vikenda sa svojim budućim suprugom guštala je u sunčanoj Opatiji gdje je prošetala svoje trendi krpice i odakle se javila svojim pratiteljima na Instagramu. U zavodljivim pozama fotografirala se bez jakne, golih ramena. Nabacila je smeđi kožni topić na jedno rame kojeg je iskombinirala s tamno smeđom mini suknjom i trendi visokim kožnim čizmama kakve je već ranije isfurala, uz obavezan dodatak torbicu Louis Vuitton.

Inače, zgodna Bjelovarčanka je svojedobno izjavila da ulaže samo u kvalitetne torbe i cipele te kada je to u pitanju, nije joj bitna kvantiteta, već kvaliteta. Kupuje artikle koje kasnije može i prodati i na taj način ne gomila mnogo odjeće. Uvijek ono što prestane nositi proslijedi svojim prijateljicama, reciklira komade te ne podržava fast fashion.

Velika je ljubiteljica torbi francuske luksuzne modne kuće pa je na Tik Toku fanovima pokazala zašto se isplati investirati u jedan od njihovih modela. U jednom od svojih medijskih istupa otkrila je 'male tajne' svojih vječno odličnih fotografija.

'Uvijek točno znam što želim, pa sve ide dosta brzo. Potom naravno slijedi puno klikanja da bi došli do jedne savršene fotke, onda su na meni odabir i obrada. Jako puno vremena provedem editirajući svoje fotke jer želim zadržati svoju prepoznatljivu estetiku i imam cijelu paletu aplikacija koje koristim', kazala je za Jutarnji list glumica i pjevačica sa završenom glazbenom školom te sa završenim studijem socijalnog rada na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

  • +4
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL