HIT MODEL

Za ovim efektnim cipelama luduju Parižanke, a u trenu podižu svaki stajling

26.09.2023 u 06:09

Bionic
Reading

Nije nepoznato to da najvažniji modni detalji, poput dobro odabranih torbica ili obuće, mogu svakoj, pa i najdosadnijoj kombinaciji dati posve novu i zanimljivu vibru

Nakon što je proslavljeni francuski dizajner tuniških korijena Azzedine Alaïa pokorio modni svijet svojom neodoljivom torbicom srcolikog oblika, Le Cœur by Alaïa, sličnu će sudbinu, nimalo ne sumnjamo, doživjeti i njegove zavodljive salonke s prepoznatljivim srcem i detaljima od prozirnog PVC-a.

Neobične cipele sa srcem već su neko vrijeme opsesija Parižanki, no kako modni svijet pažljivo prati dame iz francuske prijestolnice, vrlo brzo smo ih mogli vidjeti i na stopalima uzvanica na nedavno održanim tjednima mode, ali i na društvenim mrežama.

Efektne cipele, koje noge čine vitkijim i duljim, fantastičan su dodatak svakom stajlingu, a osim što ih odlikuju elegantan dizajn i bezvremenski stil, posebnost im daju motiv srca i detalji od PVC-a.

TRÈS CHIC

Jedan stajling i dva para odličnih cipela: Bivša prva dama Francuske oduševljava stilom

Pogledaj galeriju

Srce u kontrastnoj boji ističe se na gornjem dijelu od PVC-a, što im daje dodatnu chic notu, pa ne čudi da je ovaj model začas osvojio manekenke i trendseterice.

Među njima su svakako Lara Worthington, koja ih je nosila za događaj brenda Tiffany & Co., i princeza Maria-Olympija od Grčke i Danske.

Šarmu ovih cool cipela nije odoljela ni kći Monice Bellucci, lijepa Deva Cassel, koja se na milanskom Tjednu mode prošetala u takvom modelu.

Lijepe cipele Le Cœur by Alaïa, koje ovoga trenutka svi žele, dostupne su i u slingback varijanti i kao efektne mule natikače. Među novitetima za jesen zima 2023./ 2024. možemo naći i predivnu puderastoružičastu boju, animal motiv, i to u uzorku leoparda, a jako su zanimljive i nove dvobojne verzije, gdje je PVC zamijenjen nude kožom s kontrastnim crnim srcem.

Odvažnog dizajna i senzualne izvedbe, ali s posebnom, romantičnom vibrom, ovo su bez sumnje cipele u koje vrijedi uložiti jer ćemo ih još dugo viđati na modnoj sceni.