PRIVLAČI POGLEDE

Za ovom zgodnom i trendi trudnicom svi se okreću

02.10.2013 u 09:35

Bionic
Reading

Kći Donalda Trumpa, Ivanka, zasigurno je jedna od najzanosnijih slavnih trudnica u posljednje vrijeme. Iako je već u visokom stupnju trudnoće, Ivanka je u svakoj prilici dotjerana, a ne odustaje ni od štikli i suknjica

Ivanka Trump i njezin suprug Jared Kushner već imaju kćer Arabellu Rose, a sada su u slatkom iščekivanju svog drugog djeteta. Iako je od termina porođaja dijele svega dva tjedna, Ivanka ne odustaje od dotjerana izgleda.

Po svemu sudeći, Ivanka je velika ljubiteljica ženstvenih kompletića. Tako je nedavno isfurala klasičnu olovka-suknju i odgovarajući sako, a ovoga puta sama se prošetala ulicama New Yorka u još jednom kompletiću.
Odjenula je lepršavu tamnu suknju s blagim faldama te odgovarajući klasični sako. Tamnu kombinaciju osvježila je plavkastom bluzom, a preko ruke prebacila krutu, klasičnu i pomalo starinsku torbicu. Premda je u visokom stupnju trudnoće, Ivanka ne odustaje od visokih potpetica pa se  New Yorkom prošetala u crnim gležnjačama tankih i visokih peta, ne propustivši naglasiti vitke noge.