IDEALAN ODABIR

Za svaku figuru: Ova predivna ljetna haljina laskavog kroja već je sad veliki hit

11.05.2021 u 13:37

Bionic
Reading

Svake sezone omiljeni španjolski brend, čije kreacije između ostalih nose kraljica Letizia i Kate Middleton, ima svoj adut u rukavu kad su u pitanju lepršave ljetne haljine

Haljine su već neko vrijeme omiljeni modni izbor mnogih zaljubljenica u modu jer nas u jednom potezu rješavaju dvojbi u osmišljavanju stajlinga, a prikladne su za mnoge prigode, od poslovnih pa do neformalnih.

Osim toga, neki krojevi haljina, poput popularnih haljina-košulja, pristaju svima jer ističu adute, a prikrivaju nesavršenosti.

Ovakvi modeli savršeno se slažu i s trendi obućom poput espadrila, balerinki, tenisica, mule natikača, 'ružnih' sandala, birkenstockica...

To ih čini odličnom modnom investicijom, osobito u one dane u kojima nemamo vremena ili živaca za slaganje outfita.

Pa ukoliko ste ovih dana u potrazi za idealnim osvježenjem garderobe, nećete pogriješiti odlučite li se za svestrani model koji je lansirala Zara.

  • +9
Najpopularnije Zarine haljine u pojedinim zemljama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Efektna haljina-košulja laskavog kroja odlično pristaje svima, a načinjena je od prozračnog materijala u nježnoj ružičastoj nijansi, ukrašena vezom i s trendi voluminoznim rukavima.

Dakako, vrlo brzo zaljubljenice u modu otkrile su ovaj modni dragulj i brzo ga razgrabile pa je to jedan od trenutačno najprodavanijih artikala s potpisom Zare.

Osim modernog kroja i privlačnog izgleda, u prilog joj ide cijena: 49,95 eura, odnosno 375 kuna, a riječ je o novom bestseleru tvrtke u vlasništvu najbogatijeg Europljanina Amancija Ortege, koja više nije dostupna u njihovom web shopu, no uz malo sreće možda je još možete naći u klasičnim trgovinama.

  • +9
Košulja-haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo