LIJEPE I PRAKTIČNE

Zaboravite na bijele tenisice, nosit će se ova hit nijansa

23.10.2024 u 15:27

Bionic
Reading

Svi znamo to da su bijele tenisice model bezvremenskog karaktera, no jedna se efektna nijansa pokazala vrlo praktičnom za nadolazeće mjesece

Ljubiteljice tenisica neće se samo tako odreći omiljene obuće i kad dođe sezona čizama.

Dakako, bijele varijante uvijek su in, bez obzira na aktualne trendove, no treba spomenuti i to da su vrlo nepraktične tijekom hladnijeg dijela godine jer su osjetljive na vremenske uvjete - lako se zaprljaju i zahtijevaju stalno čišćenje.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako su zahtjevne za održavanje, dobra je ideja zamijeniti ih manje osjetljivom varijantom, a u obzir dolaze verzije poput bež, krem, prirodni tonovi poput svijetlosmeđe...

Osim što su iznimno efektne, ovakve se tenisice odlično nastavljaju na aktualne trendove tihog luksuza jer svakom stajlingu daju dašak glamura.

Jednostavne za održavanje

Takve tenisice najlakše je održavati urednima, a kako su svestrane, lako se mogu integrirati u bezbrojne modne kombinacije.

olivia wilde

Stajling vrijedan kopiranja: Slavna plavuša zna kako se nose najpoželjnije tenisice

Pogledaj galeriju

I naravno, za razliku od bijele, bež je jedna od nijansi na kojoj mrlje i nečistoće neće toliko doći do izražaja. Takvi tonovi tenisica idealni za one koji žele klasičan, ali cool stajling.

Bilo da su od brušene ili od glatke kože, bež cipele manje su podložne vidljivim tragovima prljavštine i dobro se slažu i sa svijetlom i s tamnom odjećom.

Osim bež, in su i tzv. toupe nijansa i boja devine dlake jer izgledaju jako chic, a lijepo se sljubljuju i s tonovima jeseni, poput boje duhana, čokoladnosmeđom, raskošnim zemljanim tonovima, bojom burgundca, maslinastosivom...