ELEGANTNA RANIA

Tako je chic: Ne možemo reći što je bolje - bluza, hlače ili torba...

23.10.2024 u 12:29

  • +2

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania pravo je modno nadahnuće, a njezini su stajlinzi savršen spoj klasičnih i trendovskih komada

Ako netko zna osmisliti genijalne modne kombinacije, onda je to bez sumnje kraljica Rania od Jordana te je s vremenom postala ultimativna ikona luksuznog odijevanja - sve na njoj je uvijek u trendu, no ujedno bezvremensko.

Lijepa 54-godišnjakinja, koju modni znalci s pravom svrstavaju među najbolje odjevene pripadnice kraljevskih obitelji, oduševila je svojim najnovijim lookom.

Ove jakne postale su modnim klasikom Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Šarmantna kraljica, koja je ove godine postala i baka, zadivila je modnom kombinacijom prilikom susreta s mladim poduzetnicima u Ammanu.

Supruga kralja Abdullaha II spojila je bez greške jednostavnu crnu bluzu s efektnom ukrasnom trakom (Lemaire) i trendi maslinastosive hlače visokog struka ukrašene tankim kožnim remenom.

NIKAD LJEPŠA

Elegantna u bijelom: Sjajna kombinacija lijepe kraljice sve je očarala

Pogledaj galeriju

Stajling je upotpunila sunčanim naočalama Oliver Peoples X Frere, koje su savršeno pristajale uz njezinu maslinastu torbicu JW Anderson. Ovu chic odjevnu kombinaciju zaokružila je savršeno oblikovanim blagim uvojcima.

Elegantna kraljica

Na sastanku, čiji je bila domaćica, mladi Jordanci imali su priliku podijeliti pojedinosti o projektima na kojima rade, a koje je kao kraljica poduprla.

Elegantna 54-godišnjakinja, koja je u kolovozu proslavila rođendan, nedavno je bila u Montrealu u Kanadi na One Young World Summitu te je održala uvodni govor o obrani mira u svijetu obilježenom nepravdama.

Inače, početkom kolovoza jordanska je kraljevska obitelj dočekala prvu unuku, princezu Iman bint Husein.

Prijestolonasljednik Husein, sin kraljice Ranije, i njegova supruga, princeza Rajva od Jordana, podijelili su tad video na službenom obiteljskom računu na Instagramu kako bi najavili rođenje kćeri, a ona je dobila ime po 28-godišnjoj sestri prijestolonasljednika, princezi Iman.