PRIVLAČI POZORNOST

Ovako zanimljiv pulover dugo nismo vidjeli, a nalazi se na policama Zare

23.10.2024 u 11:30

Zarin pleteni pulover

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Nakon Halloween kolekcije prepune statement komada, španjolska Zara sada od sada nudi pletivo s kojim je nemoguće proći nezapaženo

Ako postoji jedan odjevni predmet koji je simbol zime i hladnoće, onda su to topli puloveri. Neodoljivo mekani i iznimno svestrani, s razlogom slove za najdraži sezonski komad koji se s lakoćom nosi od jutra do mraka.

Klasične verzije pulovera investicija su koja se uvijek isplati, a na police Zare ovih je dana stigao primjerak koji je sve samo ne to.

U kremastoj boji i po cijeni od 50 eura teško je ne primijetiti ovaj model pulovera koji se od standardnih verzija prvenstveno izdvaja detaljem reljefnih cvjetnih motiva od tkanine i prorezima.

Izvor: Profimedia / Autor: Zoonar GmbH / Alamy / Antonio Rosario / Tetra Images / Jade Tillman Belmes / Getty images / Steve Wood / Shutterstock Editorial / Launchmetrics.com/spotlig / ShowBit / FashionPPS / Zuma Press / Alessandro Lucioni / Launchmetri / ShowBit / Profimedia

Bez sumnje riječ je o novom statement komadu u ponudi Zare, što se može reći i za metalnu torbicu u obliku lokota koja je ovih dana stigla u web trgovinu španjolskog high street diva.

Zarin pulover poput komada s modne piste

U ready-to-wear kolekciji za ovogodišnju sezonu proljeće/ljeto, cvjetne komade nalik ovom puloveru iz Zare predstavila je modna kuća Valentino.

Tadašnji kreativni direktor brenda, dizajner Pierpaolo Piccioli, predstavio je mnoštvo prozirnih komada otkrivajući žensko tijelo bez zadržavanja na tjelesnosti. 'Ovo je možda najizloženija kolekcija koju sam ikada napravio. Govori o tijelu i golotinji, ali bez klišea senzualnosti', ustvrdio je.

Bijele haljine sa cvjetnim motivima i zavodljivim izrezima osvojile su street style zvijezde, dok je u skupocjenim trapericama jednakog dizajna osvanula glumica Blake Lively, na teksaškoj projekciji filma 'It Ends with Us'.

  • +14
Valentino proljeće/ljeto 2024. Izvor: Profimedia / Autor: Showbit.com / ShowBit / Profimedia