ISPLATIVA INVESTICIJA

Svaki put kada se nađu u prodaji, ovi komadi iz Zare rasprodaju se brzinom svjetlosti

17.10.2024 u 21:09

Zara Home džemperi od kašmira

Izvor: Profimedia/promo / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia/promo

Bionic
Reading

Zara Home ponovno je lansirala džempere od kašmira koji su tako popularni da se svake jeseni uspiju rasprodati, i prije sniženja za Crni petak

Kašmir je uvjerljivo najluksuznije pletivo na modnoj sceni. Ono koje, ako ga dobro čuvate, može trajati cijeli život, pa čak i biti dio nasljeđa koje ostavljate djeci ili nećacima...

Zahvaljujući high street brendovima komadi od kašmira danas su puno dostupniji širim masama, a džemperi od ovog mekog pletiva s razlogom slove za isplativu modnu investiciju.

Svestrani džemperi od kašmira

Poput većine vunenih komada, džemperi od mekog kašmira ističu se bezvremenskim izgledom, što ih čini nosivim godinama.

nnn
Torbe od brušene kože Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Savršeni su saveznici bazičnih odjevnih komada, trendi lookova i svih mogućih toplih kombinacija koje imate na umu, a Zara Home već dvije jesenske sezone s velikim uspjehom prodaje modele od kašmira.

Za još jednu u nizu vratila je ove kašmirske džempere, a oni se obično ne zadrže na policama do Crnog petka.

Ovog puta tu su tri najklasičnija džempera od kašmira u boji ekru, bež i taupe te s okruglim izrezom ovratnika, a u prodaji su po cijeni od 150 eura.

Poput standardnih verzija od vune, džemperi od kašmira s lakoćom se nose uz traperice, hlače širokih nogavica, satenske ili plisirane suknje, minice, ispod odijela ili preko haljina slip kroja.