kožna suknja

Ova suknja vrhunski pristaje uz čizme, nosi se u svim prigodama, i košta 30 eura

22.10.2024 u 06:08

Bionic
Reading

U aktualnoj Zarinoj ponudi nalazi se i laskava kožna suknja midi duljine - kao stvorena za nošenje na hit visoke čizme

Kožne suknje jedne su od onih komada čiju kupovinu je teško požaliti. Tako lako se usklađuju na bilo što iz ormara, a svojom elegancijom garantiraju nosivost u svim prigodama.

Iako je riječ o modnom klasiku koji je uvijek 'in', ove sezone posebno su popularne. Viđamo ih na svakom koraku u urbanim stajlinzima, dominirale su street style scenom na Tjednima mode, a na njih se oslanjaju i slavne ljepotice.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Visoke čizme i kožne suknje dobitan su spoj

Jedan od glavnih razloga jest što vrhunski pristaju na visoke kožne čizme. Ovi hit modeli zagospodarili su modnom scenom od početka jeseni i ne nazire im se kraj popularnosti, pa je potraga za haljinama i suknjama uz koje će ovoliko lijepo pristajati u punom jeku.

Kožna suknja iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

U Zarinoj ponudi već smo pronašli nekoliko komada kao stvorenih za nošenje na visoke čizme, no na policama španjolske high street trgovine nalazi se i model kožne suknje koji je mnogima možda promaknuo, a sjajna je kupovina.

Zarina kožna suknja dolazi u dvije boje - crnoj, koja se nosi na čizme svih nijansi, i krem, koja je idealna opcija uz kontrastne crne čizme ili modele u pripadajućem tonu ove svijetle boje.

Elegantna i praktična suknja za 29,95 eura

Umjetna koža i puni kroj djeluju beskrajno elegantno pa ćete je bez greške nositi u ured, na svečanosti ili casual šetnje gradom u kojoj želite pokazati svoj modni ukus. Uz to, midi duljina do ispod koljena baš je ono što se traži kada je riječ o stiliziranju kombinacije s visokim čizmama u prvom planu.

REVIJA L'OREAL PARIS

Tako se to radi: Poznate dame pokorile modnu pistu i svojim izdanjima ostavile bez riječi

Pogledaj galeriju

Prednost ovog elegantnog komada jest i visoki struk koji divno laska liniji i 'briše' svaki višak oko trbuha, a definitivno je prednost i cijena koja iznosi pristupačnih 29,95 eura.