hit model

Zara ima vrući hit: Ova suknja savršena je za čizme, a uz to pegla siluetu i skriva trbuh i bokove

18.10.2024 u 11:46

Bionic
Reading

Još sredinom ljeta plisirane midi suknje najavljene su kao veliki hit, a Zara je sada otišla korak dalje uvrstivši na svoje police model koji ide u korak s trendom, a pri tome ima nevjerojatno laskav efekt

Plisirane suknje su svestrane, vrlo laskave i siguran izbor za gotovo svaku priliku. Baš kao što su modne piste najavile prije nekoliko mjeseci, plisirane suknje pojavljuju se kao hit komad ove sezone. U ljetno vrijeme street style su okupirali modeli od laganih, prozračnih materijala, a dolaskom hladne sezone fokus je na nešto čvršćim i debljim tkanima.

Hit suknje sezone

Jedan od hitova su svakako plisirane suknje kariranog uzorka koje su produžetak vrućeg trenda koji je Miu Miu na čelu s Miuccijom Pradom pokrenuo još prošle godine u mikro mini varijanti.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

A baš kao i uvijek trendove u korak prati Zara pa tako na policama tog španjolskog high street brenda plisiranih suknji ne nedostaje. Ipak, jedna je posebno izdvaja.

Zara ima hit suknju na policama

  • +4
Zara suknja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječ o modelu asimetrične midi suknje izrađene od viskoze, u crnoj boji ukrašene delikatnim, tankim bijelim prugama. Suknja srednje visokog struka, osim asimetričnim krojem koji se posebno ističe u 'repovima' tkanine koja dojmljivo leprša oko visokih čizama koje su nezaobilazan komad svake jeseni i zime.

Model koji 'pegla' siluetu

No, ovaj novi Zarin hit model ima još jedan detalj zbog kojeg se posebno ističe – istaknuti nabor s prednje strane koji tkaninu skuplja u veliki preklop koji pada sredinom sve do dna. Time suknja dobiva na volumenu i fluidnosti, a ovaj model je kao stvoren za prikrivanje problematičnih područja jer 'pegla' trbuh i bokove.

Vrlo urbana, Zarina suknja koja se prodaje po cijeni od 49,95 eura, kao stvorena je za dojmljive dnevne stajlinge, a nosiva je jednako dobro uz sportske komade i sakoe.