ove jeseni

Ovo će biti hit: Na Zarine police stiže kolekcija nastala u suradnji s Kate Moss

12.10.2024 u 10:18

Bionic
Reading

Kate Moss ove će jeseni lansirati kolekciju sa Zarom. Tako će slavni supermodel udružiti snage s popularnim high street brendom te predstaviti liniju party odjeće, taman prije sezone zabavan i domjenaka

Kate Moss udružila se sa Zarom na kolekciji party odjeće, i to baš na vrijeme uoči početka blagdanske sezone. Kate Moss, kojoj suradnja s high street brendom nije nepoznanica, pripremila je kolekciju modnih komada za zabave koja bi trebala biti predstavljena u studenom.

Kate Moss osmislila je party kolekciju

Kate Moss je blisko surađivala s Martom Ortega Pérez, predsjednicom španjolskog Inditexa, koji je vlasnik Zare na kolekciji, te sa stilisticom i bliskom prijateljicom Katy England, koja je najpoznatija po svom radu s Leejem McQueenom, piše Harper's Bazaar.

  • +6
Cipele iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: zara promo

'Uživala sam raditi sa Zarom na kampanjama tijekom godina i uvijek sam voljela njihove suradnje pa sam, kad smo Marta i ja prvi put razgovarale o ovom projektu, bila uzbuđena što ću ponovno moći dizajnirati odjeću i raditi s Katy England', rekla je Kate.

Iako slike kolekcije još nisu objavljene, Zara je rekla da će ta kolekcija uključivati ​​ready-to-wear odjeću i dodatke. Uz to Kate je objasnila da će se kolekcija fokusirati na odjeću za zabave.

Kolekcija ususret sezoni zabava

'Za ovu kolekciju željela sam stvoriti savršenu capsule kolekciju za zabavu – komade koji se doimaju chic bez napora, ali malo drugačije i s oštrim tonom', objasnila je. 'Kombinacija klasičnih krojeva s pravom količinom glamuroznosti koja će vas provesti kroz sezonu zabava,' dodala je.

Inače, Kate Moss je vrlo dobro poznata po svojim kolekcijama u kojima je surađivala s još jednim high street brendom, Topshopom, u 2000-ima. Od 2007. do 2014. kolekcije su bile rasprodane, a još uvijek postoji veliki apetit za nekim od ovih komada danas. Tako se predmeti iz tih kolekcija prodaju se i danas, gotovo 20 godina kasnije.

  • +3
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia