želimo to!

Zara ima novi hit na policama: Teško je reći što je bolje, suknja ili vesta, a fantastično ide uz čizme

08.10.2024 u 14:45

Bionic
Reading

Jesenski hit komadi zavladali su policama high street dućana, a u prohladne dane udobni i chic pletivo apsolutni je must have. Kao i uvijek, Zara ima sjajan prijedlog – zagasito zeleni komplet kao stvoren za nošenje uz visoke čizme

'Total lookovi', odnosno stajlinzi koji su od glave do pete složeni u jednom stilu i boji trijumfiraju već nekoliki sezona. Pozicionirali su se kao omiljena opcija brojnih trendseterica i fashionistica, bilo da se radi o sofisticiranijoj prigodi ili svakodnevnim izlascima. Total stajlinzi su neupitno originalan, svestran i tako laskav izbor.

Nakon ljetnih laganih i lepršavih materijala, složenih stajlizni pojavili su se u svojoj toplijoj, pletenoj verziji i kao stvoreni su za jesen u gradu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj trend slijedi i Zara pa se tako na njezinim policama može naći savršen dizajn za jesenske dane. Riječ je o elegantnom i vrlo originalnom 'total looku' kojeg će u ormaru poželjeti brojne zaljubljenice u trendove.

Zarin pleteni dvodijelni komplet

  • +3
Zara Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zeleni dvodijelni set izrađen od pletiva jedan je od trenutno najsjajnijih noviteta na Zarinim policama. Ovaj 'total look' sastoji se od mini suknje visokog struka s rebrastim porubom s jedna strane, a s druge strane veste dugih rukava sa zlatnim gumbima i četvrtastim ovratnikom. Gornji dio ovog kompleta košta 29,95 eura, a donji 19,95 eura.

Ovaj 'total look' idealan je za nošenje u jesen i prije svega u onim međusezonskim danima kada je još uvijek moguće proći bez tajica i kombinirati minicu s visokim čizmama. A upravo je to ključno jer se ove sezone visoke čizme vraćaju na modnu scenu i prema svemu sudeći, bit će supertrend. A najbolji način da ih se pokaže i uklopi u svakodnevne stajlinge je da ih se nosi u kombinaciji s haljinom ili kratkom suknjom.