svestran model

Bolju Zarinu haljinu od ove teško je naći: Savršeno ide uz čizme, a idealna je za skrivanje trbuščića

15.10.2024 u 17:27

Bionic
Reading

Uvijek u trendu i neodoljive urbane privlačnosti, asimetrične haljine izvrstan su izbor bilo da želite ležernom stajlingu dati dozu sofisticiranosti ili pak elegantnu kombinaciju učiniti izrazito chic. Na tom tragu Zara je na svoje police stavila haljinu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled

Asimetrične haljine imaju tu nevjerojatnu moć da se vrlo vješti provlače od formalnog i sofisticiranog do casual, a pri tome uvijek djeluju tako chic. Svestrane za kombiniranje predstavljaju komad koji se jednako uspješno nosi u dnevnoj varijanti, bilo kao dio poslovnog looka ili nešto ležernijeg dnevnog stajlinga, i u večernjoj varijanti.

Svestran dizajn

Odlično se slažu s čizmama, bilo gležnjačama ili visokim modelima koji su posebno popularni ovi godine, ali i s visokim potpeticama. One dulje modele lako je nositi i uz omiljene Mary Jane balerinke, a kratke idu i na tajice pa se po potrebni pretvaraju u odlične tunike.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zarina asimetrična hajina

A Zara je ove sezone na svoje police uvrstila jedna u od najsvestranijih asimetričnih haljina. Riječ je o haljini od viskoze, maksi kroja koja se ističe mogućnošću nošenja na više načina.

Okruglog izreza i s dugim rukavima, ovaj asimetrični model ima višak tkanine ispod ruku, nalik na pelerinu te našivene gumbe skrivene ispod preklopa s prednje strane koji omogućuju da se haljina nosi otkopčana uz fluidan i lepršav look ili zakopčana uz elegantniji i sofisticiraniji izgled.

  • +2
Zara haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kroj koji skriva trbuščić

Asimetričan, maksi model nošen uz čizme na visoku petu sigurni će pružiti otmjeni šarm koji odiše istinskim stilom, bilo u uredu ili u izlasku. A tu je i još jedna 'skrivena' prednost – asimetričan kroj i slojevitost savršen su izbor kada želimo prikriti određena područja.