hit za jesen

Ovi komadi više se ne posuđuju iz muškog ormara: Zara ima top modele koje bi nosila i Marta Ortega

13.10.2024 u 18:39

Bionic
Reading

Sedam različitih prsluka za sedam dana u tjednu sa sedam različitih stajlinga koji u tren oka pretvaraju uredski stil u modnu pistu. Uostalom, ovih sedam Zara prsluka tako dobro izgledaju da bi ih i Marta Ortega nosila bez prestanka

Otkako je Marta Ortega i službeno postala jaka strana Inditexa i prva žena Zare, baš svi žele znati njezine tajne stila i ljepote. S minimalističkim, neformalnim i vrlo sofisticiranim stilom, posljednjih je godina postao jedna od velikih modnih influencerica, nadahnjujući mnoge svojim savršenim kombinacijama kojima se poigrava visokom modom i dostupnim komadima koji se nerijetko mogu pronaći u Zari.

I dok jesen u ormare vraća slojevito odijevanje, povratak u urede zahtijeva dozu elegancije i dotjeranosti, a to sve sve tako lako postiže jednim komadom, prslukom koji je istovremeno chic i lagan za kombiniranje. Marta Ortega bi ovih sedam stilova koji se krije na policama Zare nesumnjivo nosila sedam dana u tjednu.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Klasičan prsluk

Klasika nikad ne izlazi iz mode, a obožavamo je zbog svestranosti i lakoće kombiniranja. U idealnom ormaru Marte Ortega ne može nedostajati nešto tako osnovno i jednostavno kao što je ovaj prsluk s V-izrezom, nenametljivog kroja i s remenom na leđima za prilagodbu širine. Tako jednostavno, a tako dobro.

Prsluk za druženje i večeru s prijateljima

Ima dana kada nam se čini da 24 sata nisu dovoljna. Između sastanaka, poslovnih ručkova i večernjih druženja s prijateljima, itekako je potreban svestrani izgled poput ovog kratkog prsluka, s okruglim izrezom, izrađen od tkanine s metalnim nitima i prekrasnim zlatnim gumbima. Ovaj model također ima odgovarajuće kratke hlače koje obećavaju sjajan look.

Savršen bijeli retro prsluk

Basic komadi su uvijek uspješni, a još više ako izgledaju jednako dobro kao ovaj iz Zare. Retro izgled, s četvrtastim izrezom i prednjim džepovima na preklop, detaljima s resama i dvostrukim kopčanjem sprijeda s ukrasnim gumbima u prekrasnom i suptilnom kariranom uzorku.

Prsluk-haljina

Ništa bolje od svestranog odjevnog predmeta, koji osim što prati onu formalnu uredsku vibru, zapravo je haljina koja je zbog svog predimenzioniranog kroja vrlo moderna. Izrađena od predenog lana i viskoze, s urezanim ovratnikom na preklop i rukavima s otvorom za ruke, prednjim džepovima s preklopom i rubom završenim otvorom na leđima. Stil koji obećava da će tako dobro ići uz visoke čizme.

Ležerni kimono stil

Prsluk ne mora biti iznimno svečan ili nužno za ured. Ovaj prsluk u stilu kimona savršen je za one malo neformalnije i opuštenije prilike. Izrađena od pređe s mješavinom lana i 32 posto viskoze, s križanim V izrezom i kratkim rukavima, ima remen od iste tkanine koji je podesiv i veže se na mašnu.

Vrhunski stil za važan događaj

Postoje razdoblja kada se događaji samo nižu jedan za drugim, a pitanje 'što odjenuti' postaje pravo opterećenje. Ovakav prsluk ukrašen vezom Marta Ortega vrlo vjerojatno bi iskoristila za važnu večeru s klijentima ili eventualne buduće suradnje. Potpuno otvoren, ovaj model ima okrugli ovratnik i ukrašen je izvezenim detaljima s aplikacijom perlica i podesivim pojasom s mašnom.

Trendi traper prsluk

Jedan od zvjezdanih trendova 2024. je traper nošen uz traper. Jakne, suknje, haljine i naravno prsluk lijep i chic kao ovaj iz Zare. Izrađena od 100 posto pamučne pređe, s okruglim dekolteom i s označenim prošivenim detaljima u kombinaciji s kontrastnim rubom bez šavova, ovaj model podiže i najobičnije kombinacije.

  • +8
Zara prsluci Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo