UŽIVA NA PLAŽI

Zadivljujuća figura lijepe glumice

22.12.2015 u 12:49

  • +2

Katie Cassidy

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa glumica Katie Cassidy, superjunakinja iz serije Arrow, pokazala je svoju istesanu figuru na plaži u Miamiju gdje uživa u sunčanom odmoru

Lijepa 29-godišnja glumica predah od snimanja potražila je na plažama Miamija gdje uživa u kupanju i sunčanju. Katie je još jedanput zadivila svojom savršenom istesanom figurom pojavivši se u bikiniju crno-smeđih prugica brenda Acacia, a ni u oceanu nije se odvajala od Ray-Ban sunčanih naočala vječnog Aviator modela s reflektirajućim zelenim staklima.

Plavokosa glumica slavu je stekla zahvaljujući ulozi u seriji Arrow, u kojoj glumi odvjetnicu Laurel Lance i superheroinu Black Canary, a svoju zavidnu figuru održava redovitim vježbanjem.

'Volim kombinirati različite vrste tjelovježbe, pa malo trčim, prakticiram jogu i katkad dižem utege. Važno je da svaki dan radiš nešto drukčije i da nastavljaš stavljati nove izazove pred svoje tijelo', kaže Katie.

Intenzivne treninge glumica kombinira s uravnoteženom prehranom: 'jedem mnogo bjelančevina, povrća, osobito lisnatog zelenog i preskačem crveno meso. To činim već dosta dugo jer mi jednostavno tako više odgovara'.

Iako je sklona mijenjaju rutine vježbanja, kad je doručak u pitanju tu se drži isprobanog recepta i uvijek jede isto: 'doručkujem uvijek isto - dimljeni losos, poširana jaja, avokado, integralni tost, sok od grejpa i kavu. Za ručak jedem lisnato zeleno povrće i bjelančevine, dok večeru jedem ovisno o raspoloženju - smeđu rižu, tjesteninu, piletinu i neko povrće'.

Disciplina se očito isplati jer Katie izgleda senzacionalno.