carstvo cipela i torbi

Zagrebački Q SHOES - najbolje čuvana tajna zagrebačke Ilice

10.10.2022 u 12:12

Bionic
Reading

Produžite li Ilicom prema Frankopanskoj, naći ćete pravo carstvo cipela i torbi. UGG, Birkenstock, Arche, Castaner, Brunate, Mephisto, Pretty Ballerinas neki su od poznatih brendova, a za sve ljubitelje torbi tu je i novost u ponudi i prava modna poslastica – Lancaster torbe od najfinije kože

Postoje neki odjevni predmeti koje jednostavno želimo dotaknuti i isprobati i ponekad nam nije dovoljan klik mišem za kupnju. Među njima su zasigurno cipele. Imamo sjajnu vijest - omiljene brendove cipela možete pronaći na jednom mjestu, i to u samom centru Zagreba. Naime, šetnja gradskim ulicama vodi vas do Q SHOES – Quality Concept Storea gdje će vas ljubazno prodajno osoblje uputiti u sve tajne cipela baš po vašoj mjeri. Osim što ćete na jednom mjestu pronaći sve za outfit od jutra do sutra – ženske gležnjače na petu, udobne cipele za posao, elegantne cipele, pa čak i cipele za vjenčanje, dobra je vijest što kupovinu možete obaviti i u paru, jer Q SHOES nudi i muške elegantne poslovne cipele, muške casual cipele i muške tenisice. I da, znamo da uz cipele naprosto najbolje idu torbe pa od sada u Q SHOESU možete pronaći i Lancaster svevremenske modele od najfinije kože.

Za otkrivanje cijelog ovog carstva cipela, morate došetati do Q SHOESA, no u nastavku izdvajamo top 4 brenda za nadolazeću jesen.

https://qshoes.com/hr/

UGG čizme – najbolje prijateljice samopouzdane žene

Neki ih obožavaju, a neki pokušavaju proglasiti manje ženstvenima, no jedno je sigurno – kad zaronite u UGG čizmice, najčešće se dogodi ljubav. Toplo krzno upotpunjeno modnim detaljima poput mašni caruju ulicama i upotpunjuju svaku odjevnu kombinaciju. Tu su i papuče koje su postale potpuni hit tijekom dugih home office dana. Na raspolaganju su vam sivi i zemljani modeli Classic mini, Mini bailey, Bailey button i Classic short koji se lako kombiniraju uz uske hlače, ali i zanimljive zimske haljine.

https://qshoes.com/hr/brand/ugg/

Pretty Ballerinas – rasplesane španjolske ljepotice

Samo ime kaže da su lijepe, a uz to ih odlikuje i udobnost i unikatni dizajn. Ako niste fan potpetica, a želite ostati primijećene, ovaj brend je kao stvoren za vas. Bez obzira odaberete li model Eya, Faye, Elise ili Rosario, nećete ostati nezamijećene. Poigravanje kopčama, bojama, mašnama, animal printom… čine ove cipele istovremeno razigranima i ženstvenima. Ručno rađene na španjolskim Balearima, ove balerinke doista izgledaju kao da su doplesale s temperamentnih španjolskih ulica.

https://qshoes.com/hr/brand/pretty-ballerinas/

Lancaster – novost u ponudi

Lancaster je brend koji odiše profinjenošću i svevremenskim stilom. Pomno kreirane u centru mode Parizu, idealne su uz poslovne kombinacije, ali i casual šetnje i izlaske. Fina koža i diskretan Lancaster potpis nenametljivo vas izdvajaju iz mase. Crne, zelene i krem torbe savršeno će se uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju. Hit sezone svakako su modeli Foulonne i City flore.

https://qshoes.com/hr/brand/lancaster/

Floris van Bommel – proizvode obuću već 9 generacija

1734. obitelj Van Bommel iz Brede u Nizozemskoj započela je proizvodnju kvalitetno izrađenih ručno izrađenih cipela. Trenutno su braća Reynier, Floris i Pepijn van Bommel deveta generacija koja vodi obiteljski posao. Znanje koje se prenosi od oca na sina i danas se primjenjuje u procesu proizvodnje Van Bommelovih cipela. Kolekcija Van Bommel uključuje cipele proizvedene prema Moccasin metodi, GoodYear metodi, Blake metodi, Sachetto metodi i Ago metodi.