SVI IH ŽELE

Zajednička strast Ivanke Trump i Olivije Palermo izaziva zavist

22.11.2016 u 10:48

  • +10

Sienna Miller, Olivia Palermo i Ivanka Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Uz sveprisutni baršun, ove zime nose se kaputi military stila, a ako su slučajno klasični, onda ih trebaju krasiti zlatni gumbi. Očekivano to znaju i ljubiteljice mode poput Olivije Palermo, Ivanke Trump i Sienne Miller

Koliko god su ove tri lijepe dame različite u svojim stilovima odijevanja i na prvi ih pogled gotovo ništa ne veže, mora se priznati da svaka na svoj način uvijek među prvima nosi trendi komade i žene diljem svijeta zbog toga bi rado zavirile u njihove ormare.

Ovaj put to su pokazale prelijepim kaputima, a svaka ljubiteljica mode zna da je to jedan od osnovnih komada zbog kojeg će svaki zimski outfit izgledati bolje.

Ivanka Trump u središtu je pažnje otkako je njezin otac, osebujni poduzetnik Donald Trump osvojio američke predsjedničke izbore pa se još više trudi ostaviti što bolji dojam u javnosti. Među mnogobrojnim skupocjenim krpicama i stajliš outfitima u kojima se šeće ovih dana također nije odoljela kaputu sa zlatnim gumbima i trendi dvorednim kopčanjem. Takav klasičan komad poput njezinog kaputa idealan je za svaku priliku, a Ivanka ga je uparila sa svijetlim hlačama i sivim štiklama, naravno od baršuna.

Ako itko zna kako nositi svaki novi trend bez greške, onda je to neprikosnovena kraljica stila Olivia Palermo. Njezin ormar ne krije jedan, već minimalno deset odličnih kaputa i jakni u kojima već izaziva zavist. Ovaj put nosila je jedan od najvrućih trendova i to s potpisom cijenjene londonske modne kuće Burberry. Olivia u svojoj kolekciji ima i kraći model ovog military kroja, a koji djelomično izgleda poput plašta te je ukrašen crvenim rubovima i velikim zlatnim gumbima.

#oliviapalermo

Fotografiju objavljuje oliviapalermosuperfans (@oliviapalermosuperfans)


A dugački kaput iste modne kuće nedavno je nosila i Sienna Miller. Uvijek dotjerana u pomaknutim stajlinzima i neobično spojenim krpicama, britanska glumica opet nije razočarala. Military kaput odjenula je uz prelijepu romantičnu haljinu od laserski obrađene čipke i zadivila sve netipičnom kombinacijom. A kako je lijepa glumica zaštitno lice Burberryja, i romantična haljina dio je kolekcije te poznate modne kuće.