MA TO NIJE MOGUĆE

Zar bi se žene odrekle seksa zbog ovoga?

10.12.2013 u 06:46

Bionic
Reading

Istraživanje koje je proveo Huffington Post pokazalo je kako tehnologija igra itekako bitnu ulogu u životima žena, a rezultati su pokazali kako bi se gotovo polovica žena radije odrekla seksa na mjesec dana nego mobitela

Studija o ženama i njihovim mobitelima, koju su u obliku ankete proveli Huffington Post i Real Simple, pokazala je kako se žene vrlo teško odvajaju od mobitela. Tako na primjer od ispitanih žena njih čak 69 posto priznaje kako spava sa smartphoneom, 68 posto se od njega ne odvaja tijekom večere, a 76 posto žena kaže kako mobitel provjerava svakih 15 ili više minuta.

S obzirom na te brojke možda ni ne čudi podatak kako bi se gotovo polovica žena (48 posto) radije odrekla seksa na mjesec dana nego korištenja mobitela. Žene na mobitelima pak najčešće provjeravaju Facebook, Twitter i druge društvene mreže. Osim toga, čak 39 posto mobitele provjerava i na toaletu.

Mnoge žene jako su vezane za svoje mobitele pa tako tri od četiri kažu kako tipkaju za vrijeme vožnje, no unatoč tome, svega 27 posto priznaje ovisnost o svom smartphoneu.