INCIDENT

Zašto je Solange htjela istući Jay-Z-ja?

13.05.2014 u 11:44

Bionic
Reading

Video iz lifta vrlo se brzo proširio internetom i svi se pitaju što je to Jay rekao Beyonceinoj sestri da ga je tako brutalno napala

Prije nego što su izašli na crveni tepih MET Gala večeri u New Yorku prošloga tjedna dogodila se prilično neugodna situacija u liftu. Solange je napala Jay-Z-ja tako silovito da se ni njezina vlastita sestra nije htjela umiješati, već je cijeli napad spriječio tjelohranitelj Julius.


Što je to Jay rekao Solange da se tako naljutila? E to se svi pitaju! I dok čekamo odgovor, društvene mreže su preplavljene šaljivim objavama i pitaju se – što se to događa sa Solange?

Svi se slažu u jednom - reakcija je bila pretjerana, a čudno je to da Beyonce uopće nije reagirala.

U priču se uključio i hotel koji se duboko ispričao zvijezdama zbog snimke koja nije trebala iscuriti u javnost.

Neki nagađaju da je do incidenta došlo jer Solange 'voli popiti', neki smatraju da ju je Jay-Z uvrijedio ili da je varao Beyonce. Na Gawkeru se pak zezaju da je sve to šala Jimmyja Kimmela, a neki misle da je riječ o tome da joj je Jay-Z pokvario užitak gledanja 'Igre prijestolja'.

'Sestra mi je rekla da bih trebala govoriti što mislim', pjeva Beyonce u pjesmo '***Flawless', a BuzzFeed je nabrojao sve primjere Solangeinih javnih napada bijesa.

Što nam to govori o našem društvu? Prema magazinu Time, četiri su moguća pogleda na snimku: sudar je to između božanskih figura i vrijednosti koje one predstavljaju; prilika da se nekome uvali tuđa osobna tragedija; prilika da se istraži snaga roda i rase u popularnoj kulturi te znak zabrinjavajuće razine nadzora...

'Postoji razlog zbog kojega tako pohlepno virimo u privatne trenutke slavnih ljudi: mislimo da želimo znati sve o njima, osobito o onima kojima se divimo. Ali nisam sigurna koliko je to zapravo točno. Zaustavimo li se, shvatit ćemo koliko je to jadno. Gledati ženu kako gubi kontrolu je degradirajuće', piše Alyssa Rosenberg u The Washington Postu.

Teorije o snimci su različite zato što ona nema tona.