POVELI I KĆER

Zašto su Kim i Kanye pobjegli u Pariz?

28.09.2013 u 16:43

Bionic
Reading

Dobro je poznato koliko Kim Kardashian voli modu, a pariški Tjedan mode događaj je koji ova reality zvijezda ne može propustiti

Nakon što je medije obišla vijest kako je Kim Kardashian trudna, mediji su spekulirali kako je male North West začeta upravo u Parizu gdje su Kim i njezin dečko Kanye West uživali u romantičnom odmoru.

Par se sada ponovno uputio u Pariz, a sa sobom su poveli i četveromjesečnu kćer North West, koju od milja zovu Nori. 32-godišnja Kim bila je spremna na jesenko vrijeme u Parizu, pa je tako u francuski prijestolnicu stigla odjevena u tamne tajice, sivu pamučnu majicu, Balmainove pomalo robusne čizme, a preko svega je nabacila poveći smeđi kaput i bež torbu, a za zvjezdani look našao se tu veliki bordo šešir.

Par je Pariz stigao privatnim avionom te su se nakon smještanja u hotelu, gdje su malenu North ostavili s dadiljom, uputili crnim Porscheom u urede Givenchyja. Iako su Kim i Kanye, oboje zaljubljenici u modu, vjerojatno u Pariz stigli radi Tjedna mode, mediji spekuliraju da su u Europu pobjegli od poprilične gužve koju je Kanye izazvao u SAD-u.

Naime, Kanye se sukobio s Jimmyjem Kimmelom, a nakon toga ga je reporter ispitivao o tom događaju ispred njegove vile u Los Angelesu. Kanye, koji je napao Kimmela zbog šale na njegov račun, obrušio se i na reportera. Prema riječima svjedoka, Kanye se jedva suzdržao od pravog fizičkog obračuna.
Ubrzo nakon sukoba je izjavio kako će podići tužbe protiv nekolicine fotoreportera zato što su prešli crtu između javnog i njegovog posjeda.