PRODAJA NAKON RAZVODA

Zavirite u nevjerojatno luksuznu vilu Katy Perry

12.04.2013 u 08:22

  • +15

Kuća Katy Perry

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Katy Perry i Russell Brand službeno su se razveli u srpnju prošle godine, no bivši bračni par još posjeduje zajedničke luksuzne nekretnine. Jedna od njih je i velebna vila na obroncima Hollywood Hillsa koja se nedavno našla na prodaju, a Katy, koja je prodaje, za nju traži vrtoglavih 6,9 milijuna dolara, odnosno nešto više od 40 milijuna kuna

Nakon razvoda koji su finalizirali prošle godine, bivši bračni par Katy Perry i Russell Brand nastavilo je dalje svatko svojim putem. Tako je Katy jedno vrijeme bila u vezi s pjevačem Johnom Mayerom, a Russell je pak viđen u društvu manekenke Zare Martin u Londonu.

Međutim, Katy i Russell još posjeduju zajedničke luksuzne nekretnine. Imaju čak dva stana u New Yorku te velebnu vilu u Hollywoodu koju sada Katy prodaje za 6,9 milijuna dolara.

Russell i Katy ovu luksuznu vilu su kupili za isti iznos za koju je i prodaju, a u njoj nisu nikada živjeli. Katy ovu luksuznu rezidenciju navodno pokušava već dulje vrijeme prodati.

Njihov luksuzni dom nalazi na se posjedu koji zauzima čak tri jutra zemlje, a izgrađen je 1921. Vila se proteže na dvije etaže te svojim stanarima nudi privatnost i mir. Prostire se na nevjerojatnih 850 kvaratnih metara, a ima sedam spavaćih soba te 11 kupaonica. Na posjedu se također nalaze i dvije gostinjske kuće te impresivni bazen sa slapom.