SEKSI NASLOVNICA

Zbog čega Rihanna šuti o vezi s Chrisom Brownom?

15.01.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Na sedam naslovnica koje simboliziraju njezinih sedam albuma, Rihanna je pozirala otkrivši svoje tijelo, no kad su je pitali o vezi s Chrisom Brownom prekinula je intervju za časopis

Rihanna ima svoj omiljeni broj: bila je turneji nazvanoj 777 na kojoj je posjetila sedam zemalja u sedam dana, putovala je Boeingom 777, a sada je seksi pjevačica pozirala za sedam naslovnica magazina kojim je proslavila svoj - pogodili ste - sedmi album.


Rihanna se snimila u sedam provokativnih seksi poza za sedam naslovnica časopisa Complex, a svaka fotografija predstavlja jedan njezin album, od prvog do posljednjeg 'Unapologetic', prenosi Mail Online.

Za svoje prve albume 'Music From The Sun i 'A Girl Like Me', pjevačica je odjenula mali žuti top i jeans šorc te bijeli kukičani dvodijelni kostim koji predstavljaju njezine nevine godine kad je bila svježe tinejdžersko lice Jay Z-ja. Preodjenula se u provokativan kožni komplet za 'Rated R', a bez grudnjaka je pozirala za album 'Unapologetic'.

24-godišnja zvijezda pozirala je u raznim seksi pozama i pokazala puno kože, no nije bila spremna otkriti ništa o svojoj vezi s Chrisom Brownom. Ljepotica s Barbadosa, koja nema nikakvih problema s dijeljenjem fotografija s obožavateljima, u razgovoru je čavrljala o svojoj strasti prema Instagramu, ali je zašutjela kad ju je novinar pitao o Chrisu s kojim je ponovno počela hodati i s kojim je čak snimila pjesmu 'Nobody's Business' iako je on tada bio na uvjetnoj kazni zbog toga što ju je 2009. godine napao.
Na sva pitanja o Chrisu odgovarala je hladno.

'Njezin glas, obično topao i pun hihota, postao je hladan. 'Oprostite, što?', pitala je, a njezina se obrva blago podignula', piše časopis Complex.
'Čak i nakon što je pitanje ponovljeno, nije željela odgovoriti. Ruke kojima je gestikulirala kroz razgovor, odjednom su se smirile.'
Rihanna je zatim prekinula intervju.

Možda ima stvarno dobar razlog da ne govori o prekidu s Brownom za kojeg je prije nekoliko dana frustrirano napisala na Twitteru:
'Dečki će uvijek biti dečki! Jer ne mogu biti muškarci!'