možete li se oduprijeti?

Zbog Sarah Jessice Parker svi će ponovno poželjeti nositi tutu suknju

25.10.2024 u 06:03

Bionic
Reading

Glumica Sarah Jessica Parker, koja glumi Carrie Bradshaw, viđena je na snimanju treće sezone serije 'I tek tako...' u ogromnoj ružičastoj tutu suknji, a izgledom je neodoljivo podsjetila na onu legendarnu koju nosi u uvodu serije 'Seks i grad'

U 94 epizode, koje čine šest sezona serije 'Seks i grad', prisutna je rečenica koju njezina protagonistica Carrie Bradshaw ponavlja praktički svaki put: 'Nisam mogla, a da se ne zapitam... '

Kultna tutu suknja

A upravo su se tako mnogi zapitali kada su vidjeli jedan od posljednjih lookova koje je Sarah Jessica Parker nosila na snimanju treće sezone sequela 'I tak tako...' Nismo mogli, a da se ne zapitamo je li ta ekstravagantna roza suknja od tila inspirirana sad već legendarnim tutuom u kojem je Carrie otvarala sve epizode originalne serije.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABA / Shutterstock Editorial / Pixelformula / Pixelformula / Zeppelin / Avalon / Pixelformula / Sipa Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Istaknuti modni trendovi

Obratimo li više pozornosti na njezin izgled u cjelini, estetika je snažno obilježena stilom fiktivnog lika koji je na neki način prožimao i glumičin stil u stvarnom životu.

  • +7
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Top sa šljokicama, koji ide uz suknju od tila, kaput od tartana (jedan od velikih trendova sezone) u jesenskim bojama, smeđa torba, dojmljiv baršunasti šešir i, naravno, sandale na visoku petu. Odnosno, ono što je za Carrie svakodnevni look, za nas ostale je imidž prepun modnih referenci.

Povratak suknjica balerina

Od Addison Rae na dodjeli MTV Video Music Awards do Rosalíje u totalnom Alaïinom looku za proslavu rođendana u Parizu, čini se da je tutu ponovno važan dio mode. Ovaj odjevni predmet, koji se tradicionalno povezuje s garderobom balerina, pojavio se na mnogim modnim pistama za sezonu proljeće/ljeto 2025. - od brendova Simone Rocha i JW Anderson u Londonu do Vaquera i Loewea u Parizu.

Sada kada se trendu pridružila i SJP, glumica koja je nosila jednu od najpoznatijih suknji od tila na malim ekranima, ostaje nam samo baciti se u potragu za tutuom, a on ove sezone dolazi u ipak nešto duljoj varijanti.