predivna rosie

Zebrasti uzorak itekako može biti elegantan, a ova suknja i top su savršena kombinacija

11.06.2024 u 11:30

Bionic
Reading

Otok Capri poslužio je kao predivna kulisa modnom događaju La Casa cruise u organizaciji brenda Jacquemus kojeg nisu propustile ni slavne ljepotice pri tome pokazavši upečatljive stajlinge. Među okupljenima bila je i Rosie Huntington-Whiteley koja je je još jednom oduševila svojom modnim stilom

Sunce, more, predivan krajolik i moda – to je bilo itekako dovoljno da se zaljubljenice u modu upute na talijanski Capri gdje je francuski brend Jacquemus organizirao događaj La Casa cruise u predivnoj vili Malaparte.

I dok se pjevačica Dua Lipa odlučila za vrlo hrabru kombinaciju koja je uključivala prozirnu haljinu, slavna ljepotica Rosie Huntington-Whitely ostala je vjerna svom minimalističkim i luksuznom modnom izričaju.

  • +7
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pažnju je privukla damskim, čistim crno-bijelim izgledom u kojem je kombinirala vječnu pencil suknju sa topom lađastog izrez. Klasičnu i bezvremensku kombinaciju lijepa Rosie začinila je izborom životinjskog printa suknje pokazavši kako je zebra uzorak itekako moguće nositi na elegantan i profinjen način.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Slavni supermodel izgled je dopunio tankim kožnim remenom u struku, dodala nekoliko centimetara sa sandalama s remenčićima i pogled sakrila iza pravokutnih sunčanih naočala. Svoj je look upotpunila zlatnim upečatljivim naušnicama i odgovarajućom narukvicom, a dugu plavu kosu ostavila je da slobodno pada preko ramena.

  • +7
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: PIOVANOTTO MARCO/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA