UPEČATLJIVE ŠTIKLE

Ženstveno izdanje Grabar Kitarović u haljini laskavog kroja

29.11.2016 u 12:12

  • +2

Kolinda Grabar Kitarović

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Pantovčaku je primila izaslanstvo Hrvatske Davis Cup reprezentacije i dočekala ih u plavoj ženstvenoj haljini kroja kakav često nosi u posljednje vrijeme

Kolinda Grabar Kitarović za službeni prijem tenisača odabrala je haljinu Lei Lou, brend koji sada nosi treći put i čini se da joj baš odgovaraju kreacije s potpisom hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Plava haljina s istaknutim detaljem na struku ističe liniju tijela i vrlo je slična zelenoj haljini koju je  predsjednica nosila na jednom od službenih prijema na Pantovčaku. I plava haljina ima lepršavi donji dio suknje, ali nešto manje nabora tkanine na prednjem gornjem dijelu. Taj laskavi kroj ističe ženstvenost i zbog nabora skriva svaku malu nesavršenost, a predsjednica je oba puta stil upotpunila upečatljivim štiklama.

Uz zelenu haljinu Lei Lou koju je nosila krajem rujna Grabar Kitarović iznenadila je žutim štiklama, a ovaj je put za omiljenu plavu boju birala također statement cipele. Crne kožne štikle imaju neobičnu tanku i okruglu srebrnu potpeticu pa su naglasile šik stajling u kojem je predsjednica dočekala sportaše.

Tako je nakon uske haljine posute cvjetovima predsjednica za sebe pronašla još dvije kreacije iste modne kuće, a poput stranih prvih dama ili kraljica, stvara tradiciju promocije domaće modne industrije. Za nedavni prvi susret s britanskom kraljicom Elizabetom u Londonu Grabar Kitarović odabrala je monokromni komplet Etna Maar s vezom paške čipke na rukavima, a na konferenciji UN-a pozirala je čipkastoj haljini Elfsa