PAR IZ SNOVA

Zgodan suprug njezin je najbolji modni dodatak

14.11.2014 u 12:19

Bionic
Reading

Lijepa stilistica Olivia Palermo u svakoj prilici potvrđuje svoj status modne ikone, a njezin najbolji modni dodatak bez sumnje je zgodni suprug, njemački maneken Johannes Huebl

Zgodni par koji je u svakoj prilici modno usklađen i nikad ne griješi u tome pojavio se na premijeri filma 'Miss Meadows' i na kasnijoj zabavi u New Yorku.

Olivia je, kao i obično savršeno, utjelovila jesenski chic look. Uz traperice širokih nogavica, kroja 'na crtu', odjenula je bijelu kimono-bluzu, a look je upotpunila debelim smeđim kardiganom s detaljima od krzna i predimenzioniranim gumbima.

Da su torbe s resicama totalni jesenski hit, dokazala je i ovaj put zgodnom clutch torbom od brušene kože boje konjaka, a već ju je nosila tijekom tjedna mode u New Yorku.

Minimalan make up i jednostavna frizura upotpunili su Olivijin neopterećen i sofisticiran look, no njezin najbolji modni dodatak i ovaj put bio je suprug Johannes Huebl.

Olivia je izgradila poslovno carstvo oko svog besprijekornog modnog ukusa. 'Sve je u kombiniranju outfita. To su mali dodaci. Kako starite, postajete svjesniji i bolje razumijete što pristaje vašem tijelu, a što ne. Kada imate 18 ili 19, probat ćete sve, ali kako sazrijevate, shvatite da neke stvari više ne želite nositi. Dobijete smisao za balans', objasnila je Palermo.

Stajliš par vjenčao se u lipnju ove godine, a imali su malu ceremoniju te su bili okruženi samo obitelji i dvoje najbližih prijatelja. Svoje poslovne i privatne živote uspješno su isprepleli pa nerijetko rade zajedno. 'Radili smo zajedno za Mango, Mercedes Benz i nekoliko drugih kompanija', rekao je Huebl, dodajući kako je upravo svoju dragu fotografirao za latinoamerički Harper's Bazaar koji je izašao u rujnu. 'Naravno da malo drugačije radite kada snimate sa suprugom, ali je svejedno super', rekao je nedavno Johannes.