ZNA PILAR DE ARCE

Znate li kako ih kombinirati: Trendi prošivene jakne odličan su izbor bez obzira imate li 20 ili 50

05.12.2022 u 08:32

Bionic
Reading

Pilar De Arce, španjolska modna ikona s rastućim brojem pratitelja, uvijek iznova izaziva oduševljene komentare zahvaljujući svojim genijalnim modnim izdanjima

Markantna Španjolka iz San Sebastiana jedna je od onih dama koje samo nižu sjajne stajlinge uz vrlo skroman budžet.

Stajlinzi Pilar De Arce najbolji su dokaz da za originalan modni stil nije potrebno potrošiti bogatstvo te da ni najmanje ne ovisi o nečijoj dobi.

Svoj je profil na Instagramu pod nazivom @codigopilar otvorila još 2015. i od tada skuplja vjerne fanove, a zbog njezinih stajlinga nećete bankrotirati jer vrlo često kombinira i svima pristupačne brendove poput svima dostupnih Manga, Zare, H&M-a, Stradivariusa...

  • +13
Tople jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Još jednom je pokazala da je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama, a ovoga se puta majstorski poigrala jednim od najomiljenijih komada za jesensko-zimski period - prošivenom jaknom, i to u srebrnoj varijanti.

Ako ste i vi dvojili jesu li ovakvi komadi prikladni i za dame zrelije dobi, ovaj stajling je najbolji dokaz da jesu.

Efektnu jaknu koja će svaki look podignuti na novu razinu kombinirala je s hlačama i sakoom ljubičastih tonova, trendi džemperom i gležnjačama na visoku petu.

Ovaj stajling, za koji je dobila brojne komplimente, zaokružila je ležernom punđom, decentnim nakitom i sunčanim naočalama, a komplimenti su se samo nizali.

'Lijepa Pilar', 'Divna kombinacija', 'Savršeno: boje, tkanine...', 'Spektakularno'...