mladenački look

Zrelije dame obožavat će ove suknje iz Zare: Posebno dobro izgledaju s tenisicama

14.09.2024 u 11:33

Bionic
Reading

Laskave i udobne satenske slip suknje pun su pogodak i za jesenske stajlinge, a sve što vam je potrebno jest par trendi udobnih tenisica

Slip suknje uvrštavaju se u komade koji nikad neće izaći iz mode, a posebno su popularne bile ovog ljeta, kada smo ih viđali iza svakog ugla. Elegantne, otmjene i minimalističkog dizajna, imaju sve potrebno za uživanje u statusu jednog od vječno najpoželjnijeg komada na modnoj sceni.

Nakon nekoliko mjeseci njihova nošenja na balerinke, sandale s remenčićima ili zavodljive stiletto cipele visokih potpetica, dolazak hladnijeg vremena znači i da je stigao trenutak da omiljene slip suknje počnemo nositi u drugačijim kombinacijama.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Slip suknje u dobitnom spoju s tenisicama

Istina je da ne možete pogriješiti uparivanjem ovog elegantnog komada s visokim čizmama ili gležnjačama, no ako želite potpuno cool look, uskladite ih s tenisicama.

Ova kombinacija posebno će se svidjeti damama iznad 40 i 50 godina, koje dobro znaju vrijednost udobnosti, ali i uživaju u nepretencioznim mladenačkim dizajnima usklađenima s aktualnim trendovima.

Ako ste u dvojbi koju suknju nositi na trendi tenisice, donosimo tri modela iz Zare koja, osim što su dostupna po pristupačnim cijenama, izvrsno pristaju na ovu modernu obuću.

  • +8
Slip suknje iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Midi suknja od satena iz Zare

Među daleko najljepšim modelima je midi suknja klasičnog lepršavog kroja i satenskog materijala, a dostupna je u čak devet boja - od prelijepe prljavo ružičaste, preko maslinasto zelene do svih neutralnih tonova.

Bez greške se nosi na tenisice, a zbog iznimne elegancije, prigodna je za casual i poslovne stajlinge. Velika prednost je i cijena od 22,95 eura.

Zarina suknja leopard uzorka

Po jednako niskoj cijeni pronaći ćete i chic slip suknju uzorka leopardovih točkica, koja će posebno dobro izgledati u spoju s crnim ili smeđim tenisicama.

No, za potpuno 'in' kombinaciju, uskladite ovaj komad s tenisicama bordo tonova, koji su daleko najpoželjniji ove jeseni.

Plava satenska suknja iz Zare

Za kraj, ljubiteljice minimalizma dolaze na svoje sa Zarinom modrom suknjom. Ovaj bezvremenski komad uskladite s bijelim tenisicama i bež ili bijelom košuljom i na raspolaganju imate stajling nosiv od jutra do mraka.

Košta 25,95 eura, a isti model dostupan je i u glamuroznoj crvenoj boji te neutralnim nijansama.