ALICIA VIKANDER

Žudite za jesenskim osvježenjem looka? Ova neodoljiva varijanta boba pun je pogodak

29.08.2024 u 13:12

  • +3

Alicia Vikander

Izvor: Profimedia / Autor: James McCauley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Za mnoge je vrijeme nakon povratka s godišnjih odmora idealno za posjet frizeru i osvježenje looka

Dominacija boba nastavlja se i na jesen, a sad je ovu trendi frizuru odlučila isprobati i lijepa brineta koju pamtimo po mnogim sjajnim ulogama poput filma 'Dankinja, 'Svjetlo između oceana' ili 'Tomb Raider'.

Godinama je zaštitni znak švedske glumice Alicije Vikander, duga kestenjasta kosa koju je često nosila puštenu ili stiliziranu u valove.

Supruga poznatog glumca sad se odlučila za nešto posve drukčije, radikalan rez te je sve iznenadila na premijeri filma 'Firebrand' u Londonu.

Chunky bob s razdjeljkom po sredini, pomalo asimetričnog stila i s blago uvijenim krajevima pokazao se odličnim izborom za smeđooku glumicu.

George Northwood, londonski kralj boba kako ga mnogi nazivaju, osmislio je nevjerojatan look za svoju za svoju dugogodišnju klijenticu.

Svježa i svestrana frizura

Blistavi bob midi duljine meko ošišan, pokazao se nevjerojatno svježim i savršenim za jesen.

Super savršeni bob iznimno je svestran te ga Alicia može nositi i s razdjeljkom po sredini i sa strane, a odlično izgleda ravno isfeniran ili u blagim valovima.

Ovakva frizura nije teška za održavanje pa je možete i sami oblikovati uz vrlo malo pjene i sredstva za stiliziranje. A ukoliko vam kosa dojadi, samo je podignete u niski rep ili ležernu punđu.