STRASTVENO RAZDOBLJE

Zvijezde nam se smiješe: Vrhunac ljubavne sezone nastupit će sredinom srpnja kad će mnogi samci naći srodnu dušu (i tijelo)

03.07.2021 u 08:02

Bionic
Reading

U lipnju smo se oprostili od razdoblja proljetnih pomrčina, preživjeli još jedno Merkurovo retrogradno kretanje i dočekali ljetni solsticij - sredinu najsvijetlijeg tromjesečja godine

Srpanj je počeo blistavim iskrama strasti zahvaljujući planetima muške i ženske erotike, Marsu i Veneri, koji bučno paradiraju Lavom. Taj će znak biti najistaknutiji cijelog mjeseca jer će Sunce ući u njega i otvoriti vrata vladavine Lava upravo kad ga Venera napusti, 22. srpnja.

Vrhunac ljubavne sezone nastupit će oko 17. srpnja kad se Venera i Mars susretnu na istom stupnju ekliptike. Predviđamo da će vikend od 16. do 18. srpnja biti neobuzdano strastven i raskalašen trodnevni tulum na kojemu će mnogi samci naći srodnu dušu (i tijelo). Taj dramatičan planetarni event pada između dviju lunacija, od koje je prva mladi mjesec u Raku 9. srpnja. Iskoristite taj dan za uređivanje doma i okućnice, poslove s nekretninama i obiteljske susrete.

Pun mjesec u Vodenjaku i opozicija Sunca i Mjeseca 23. srpnja otključat će vašu osobnu škrinjicu ekscentričnosti i dopustiti vam da istaknete one vrline kojima se izdvajate iz okoline. Ovo će ljeto biti astrološki i astronomski zanimljivo po dvama punim mjesecima u Vodenjaku, od kojih će onaj drugi pasti na 22. kolovoza, u smiraj vladavine Lava.

Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Završetak srpnja donosi planetarni pomak prema Djevice, u koju će prijeći Venera 22. i Mars 29. srpnja. Ovo će utješiti građane koji na prijelazu srpnja u kolovoz nisu na odmoru. Kojim god se poslom bavili, bit ćete predaniji i djelotvorniji. Zahvaljujući dobrom planiranju obaveza, ujedno ćete imati dovoljno vremena za izgradnju tjelesne forme.