PREKINULA GLASINE

Ana Rucner: 'Dečko političar? Da ga imam, ne bih ga skrivala!'

08.11.2016 u 11:03

Bionic
Reading

Violončelistica Ana Rucner opovrgnula je šuškanja o odnosu s istaknutim političarom iz redova HDZ-a i kaže da je trenutno sama te da nije zaljubljena. Posvećena je svom sinu i karijeri koju uspješno gradi posljednjih 15 godina. Tim povodom je ovih dana snimila atraktivne fotografije i intrigantan video koji je objavljen na njezinom profilu na Instagramu

'Nisam u vezi. Voljela bih znati ime tog čovjeka s kojim me spajaju. Da imam muškarca, ne bih ga skrivala', kratko je prokomentirala nagađanja o novoj ljubavi za tportal.

Nedavno je s prijateljima organizirala veliku humanitarnu pomoć za obitelji u Baranji pa je žalosti što se ne piše o tome.

'Zašto se primjerice ne govori o pomoći koju sam s prijateljima organizirala za ljude koji žive na rubu egzistencije? To bi imalo više smisla nego ovo o čemu se sada piše. Koga stvarno više zanima koga ja to ljubim?', kaže violončelistica. Prošle su tri godine od njezinog razvoda od 63-godišnjeg pjevača Vlade Kalembera, s kojim je bila deset godina u braku, te se u potpunosti posvetila njihovom devetogodišnjem sinu Darianu i karijeri.

Family #rucnerkalember ❤❤❤ #rucner #family #familytime #happiness #love #myboys #fun

A video posted by Ana Rucner (@anarucner) on


Tako će uskoro proslaviti 15 godina svog glazbenog djelovanja. Za tu prigodu priprema veliki slavljenički koncert, a ovih dana je snimila i atraktivne promotivne fotografije te filmić koji je oduševio njezine fanove. 'Dok sam pozirala na snimanju, djevojka koja je zadužena za moje profile na društvenim mrežama napravila je boomerang snimku koja je simpatično ispala pa smo je odlučili objaviti', pojasnila je 33-godišnja glazbenica, čiji je talent prepoznat i diljem svijeta.

??????#rucner #fashionshooting @teaflego

A photo posted by Ana Rucner (@anarucner) on