OPORAVAK OD BRAČNOG KRAHA

Ana Šikić prvi put u javnosti nakon razvoda od Zorana Mamića

19.11.2016 u 19:46

Bionic
Reading

Druga supruga trenera Zorana Mamića, Ana Šikić, prvi put se nakon što se saznalo da se razvode, pojavila u javnosti - i to na utakmici hokejaškog kluba Medveščak

Ana Šikić nije se pojavljivala u javnosti otkako se saznavalo za bračni krah, a plavokosa Riječanka snimljena je na utakmici Medveščaka gdje joj je društvo pravila prijateljica.

Vijest o drugom bračnom brodolomu Zorana Mamića pojavila se prije nešto više od mjesec dana, a procurilo je i da bivši trener Dinama, danas saudijskog kluba Al Nassr, ima novu ljubav. Riječ je o 20 godina mlađoj šibenskoj manekenki Antici Filipović Grčić s kojom je Mamić navodno već započeo zajednički život u Saudijskoj Arabiji.

U braku s plavokosom Riječankom Anom Šikić Zoran Mamić bio je svega dvije godine, a njihova veza otkrivena je 2010., nakon što se razveo od svoje prve supruge Vanje Horvat s kojom je bio u braku 19 godina i s kojom ima dvoje djece.

Mamić i Šikić vjenčali su se nakon četiri godine (javne) veze u lipnju 2014., a zaručili dvije godine ranije. Zajednički su život započeli 2013. kad se atraktivna ekonomistica uselila u vilu u zagrebačkoj četvrti Markuševac gdje je do razvoda živjela i Mamićeva prva supruga Vanja Mamić, koja je nedavno uzela djevojačko prezime Horvat.