PONOVNO SLOBODAN

Andrej Kramarić o iznenadnom kraju ljubavi s Marinom

17.11.2016 u 14:31

Bionic
Reading

Na sreću njegovih obožavateljica, nogometaš Andrej Kramarić odnedavno je ponovno slobodan. Vezi s Marinom Pavić nakon šest je godina došao kraj, a hrvatski nogometni reprezentativac kaže kako je s bivšom djevojkom ostao u dobrim odnosima

Nakon punih šest godina veze, ljubavi hrvatskog nogometnog reprezentativca i nogometaša HoffenheimaAndreja Kramarić i njegove djevojke Marine Pavić došao je kraj. Marina se zbog njega preselila u Njemačku, ovo su ljeto proveli zajedno odmarajući se na Jadranu i sve je izgledalo kako će im veza uskoro otići korak dalje te da će se vjenčati. No veza je otišla korak unazad i svaki je krenuo svojim putem.

Good mood bad weather ☁️?? #StuttgartSchloss

Fotografiju objavljuje Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Marina Pavić i Andrej Kramarić u vezi su bili šest godina

U intervjuu za Story 25-godišnji nogometaš je otkrio: 'Marina i ja više nismo zajedno, ali uspjeli smo ostati u dobrim odnosima.' Što je presudilo njihovoj ljubavi, nije poznato budući da je Kramarić odavno poznat kao osoba koja ne voli previše pričati o svom privatnom životu, pa se tako i o Marini malo znalo, no, srećom za ljubitelje nogometa, prekid nije utjecao na njegovu igru. Dapače, na posljednjoj prijateljskoj utakmici Hrvatske i Sjeverne Irske upravo je Kramarić zabio jedan od najljepših golova u povijesti.

??????Zurich ????

Fotografiju objavljuje Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Zbog veze s Kramarićem, Marina Pavić preselila se u Njemačku

Beautiful things in beautiful place ?????? #perfectevening #croatia #hvar

Fotografiju objavljuje Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Posljednju zajedničku fotografiju Kramarić je objavio ovog ljeta