NAPORNI TRENINZI

Antonija Šola ovog ljeta ne izlazi iz teretane

17.07.2015 u 10:22

Bionic
Reading

Pjevačica Antonija Šola ovog ljeta svoju publiku počastila je novom pjesmom 'Samo u parfemu', a između nastupa u posljednje vrijeme najviše vremena provodi u teretani

'Počela sam intenzivno vježbati jer mi je želja pojačati mišićnu masu na rukama kako bih imala izraženije mišiće', kaže Antonija Šola (36).

Iako je oduvijek pazila na prehranu i trudila se što više vježbati, ove godine odlučila je intenzivirati treninge pa je tako pronašla osobnog trenera Stjepana Naglića s kojim vježba četiri do pet puta tjedno po nekoliko sati.

'Jedan dan radimo vježbe za ruke, drugi dan za noge, treći za leđa i prsa. Između toga sama odradim cardio trening i trbušnjake', govori Antonija kojoj ni najmanji problem ne predstavlja vježbati ljeti, kad mnogi teretanu zamijene morskim radostima.

#dansporta #samouparfemu #brisemogranice #stronger #instagood #inthemood #inthegym #fitgym ?? #fitnessmodel

Fotografiju objavljuje Antonija Šola (@antonija_sola)


Kad nije u teretani, kaže, često boravi u prirodi gdje rola ili vozi bicikl. Ipak, kao pravoj kontinentalki, ovoj Zagrepčanki najdraže je kad može ukrasti nekoliko dana slobodnog vremena i uputiti se na more, s obzirom na to da obožava plivati.

Ljeto će provesti na našoj obali, najviše u Splitu i na Braču gdje ima prijatelje.

A uz vježbanje ide i strogi režim prehrane. Pjevačica priznaje kako najviše jede prirodnu hranu, i to svaka tri do četiri sata.

Svakog dana u svakom pogledu .. #stronger #dansporta #fit #fitnessaddict #fitgirl #missfit #brisemogranice #inthegym #bench

Fotografiju objavljuje Antonija Šola (@antonija_sola)


'Ugljikohidrate nastojim jesti dva sata prije treninga, a tu su još i organske namirnice s dodacima prehrani poput konoplje, kakaa i sjemenki', priča Antonija kojoj mnogi dijele komplimente da izgleda bolje nego ikad.

Unatoč tome, dečka još nije pronašla, no sigurna je da ona prava ljubav još uvijek negdje tamo čeka na nju...