KUPANJE U STUDENOM

Antoniji Blaće i Blanki Vlašić ljeto još uvijek traje

05.11.2015 u 22:05

Bionic
Reading

Iako temperature mora više nisu ni približne kao one ljeti, atletičarki i televizijskoj voditeljici to nimalo ne smeta. Blanka i Antonija kao prave Dalmatinke još uživaju u morskim radostima, a fotografije s plaže obje su podijelile na Instagramu

I dok nas manje od pedeset dana dijeli od Božića, a na kontinentu se temperature preko noći spuštaju ispod ništice, u Dalmaciji još uvijek vlada prava ljetna idila.

Lijepo vrijeme okupano suncem odlučile su iskoristiti i naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić, kao i televizijska voditeljica Antonija Blaće, te posljednjih dana uživaju na dalmatinskim plažama i pune energiju za hladne zimske dane.

#november is too kind to us ?? #novemberinsplit #split #dalmatia Razmazit će nas ovo lipo vrime...

Fotografiju objavljuje Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)


'Jao, jučer nisam stigla na otvorenje', napisala je na Instagramu voditeljica 'Big Brothera', aludirajući tako da nije mogla doći na predstavljanje nove kolekcije H&M-a na koju su pohrlile mnoge obožavateljice mode.

Jaooo nisam jucer stigla na otvaranje! Patim ??☀️☀️☀️

Fotografiju objavljuje antonija blace (@antonijablace)


'Mislim da mi je ovo rekord što se tiče kupanja u moru. Zadnji put sam se kupala negdje oko svog rođendana 2. listopada', rekla nam je Antonija, a Blanka je na društvenoj mreži napisala da će je razmaziti ovo lijepo vrijeme.