LUDA NOĆ NA DUNAVU

Beogradski provod Nataše Janjić i Janka Popovića Volarića

09.03.2016 u 07:08

Bionic
Reading

Dvoje glumaca i kolega družili su se proteklog tjedna na beogradskom međunarodnom filmskom festivalu, Janko je bio u žiriju, a Natašu je na festival doveo film 'Ti mene nosiš' Ivone Juke u kojem glumi. No da priča bude potpuna ne treba zaobići i novi film Nevija Marasovića 'Goran' kojeg su oboje prošle zime snimali u snijegom prekrivenim Delnicama.'Hrvatski Fargo' ostavit će publiku bez teksta, tvrde upućeni, a u Beogradu je Marasovićev triler imao prvu projekciju zatvorenu za javnost.

Beogradski filmski festival FEST proteklih tjedana okupio je mnoge hrvatske glumce i redatelje, a među njima bili su Nataša Janjić i Janko Popović Volarić. Janko, koji je na festivalu bio član žirija međunarodnog natjecateljskog programa, najčešće je bio u društvu svoje djevojke, glumice Tijane Pečenčić, zbog koje sve više boravi u Beogradu.

Naime, Tijana uskoro počinje snimati novu sezonu vrlo popularne srpske serije 'Vojna akademija', a ulogom u njoj izašla je iz glumačke sjene. Kako će funkcionirati ljubav na daljinu ili će se Janko zbog ljubavi nakratko preseliti u Beograd, doznat ćemo vrlo skoro.

#fest #fest2016 #festbelgrade2016 @fest_belgrade

A video posted by FILM FAN CLUB (@ffc_filmfanclub) on


Nataša Janjić pak nije htjela propustiti za javnost zatvorenu premijeru Marasovićevog novog trilera 'Goran', u kojem uz Gorana Bogdana i Franu Dijaka glumi jednu od glavnih uloga. U prepisci na Instagramu s prijateljima splitska glumica opisala je novi film kao 'morbidno romantičan', poručivši u šali kako je 'Marasović preživio prvu projekciju'. Zagrebačka glumačka ekipa  zajedno je slavila zadnjeg dana festivala u popularnom restoranu Sofa na obali Dunava. Na istom mjestu prije tri mjeseca godinu 2016. dočekali su Amar Bukvić, Filip Juričić i Stefan Kapičić s curama.

Jankec i ja u Beogradu ?? #Goran #crew #actresslife

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

FEST JURY 2016

A photo posted by Nevio Marasovic (@neviomarasovic) on


Nataša se nakon ljubavnog prekida s Markom Kisićem posvetila poslu, a da je ljubavni porazi nisu obeshrabrili, govore i stihovi glazbenika Damira Avdića koje je podijelila na svom profilu na Facebooku.