DOJMOVI NAKON KONCERTA

Čeljuska o Joksimoviću: On je prezgodan!

22.12.2014 u 12:53

Bionic
Reading

Na zagrebačkom koncertu Željka Joksimovića uživala je i HTV-ova novinarka Tončica Čeljuska, a u razgovoru za tportal otkrila je da ju je ovaj srpski pjevač osvojio svojim vrhunskim vokalom i karizmom, zbog čega je njegova vjerna obožavateljica

HTV-ova novinarka i urednica Tončica Čeljuska nije propustila zagrebački koncert Željka Joksimovića, pjevača koji je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog puna dva i pol sata pjevao za zagrebačku publiku. Nakon što je kazala kako je ovo najstrastveniji koncert na kojem je ikada bila bilo je jasno da je zgodna novinarka velik fan markantnog srpskog pjevača. Njezine su nam riječi to dodatno potvrdile.

'Bila je to energija kakvu još nisam vidjela na koncertima. Baš sam prije desetak dana bila u Lisinskom na jednom koncertu, no atmosfera nije bila ni blizu ovoga. Ovo je energija koja je samo grunula. Bila sam na nogama cijelo vrijeme. Strašno ga volim, on je vrhunski autor, jer nije samo izvođač, već vrhunski vokal s nevjerojatnom energijom. Premda su mu pjesme većinom tužne, emocije su lijepo procesuirane, ne ukopaju te. Ispuni te neko dobro', objasnila nam je Tončica.

Na pitanje je li Joksimovićev seksi izgled i šarm šlag na torti za kompletan dojam, Tončica odgovara potvrdno te kaže kako je vrlo logično da je u publici bilo osamdeset posto žena. 'On je prezgodan. Bog mu je sve dao, i glas i stas i karizmu. Ali to kod njega nije u prvom planu, on stvara glazbu koja dira u srce. Muškarci moraju biti pravi frajeri s dobrim samopouzdanjem da mu priznaju talent te da se dobro osjećaju i nakon što ga vide', kaže nam Tončica, dodajući da joj je ovo drugi Joksimovićev koncert.


Posebno ju je oduševilo to što je Joksimović pjevao pjesme koje je pisao za druge, poput 'Miljacke', 'Lejle' i 'Idu dani', a kao svoje najdraže izdvojila je pjesme 'Ljubavi' i 'Nije ljubav stvar'. Kaže također da se 99 posto naše estrade može sakriti ispred njega. 'Po karizmi i vokalu mogla bih ga usporediti tek s Tonyjem Cetinskim i Oliverom Dragojevićem, iako oni nisu kompozitori', zaključila je priču oko slavnog glazbenika.

Nakon bogatog društvenog života Tončica se vraća novim radnim pobjedama i svojoj emisiji 'Studio 4', a ponovni predah od posla imat će tek za blagdane koje će provesti sa svoje dvije kćeri Tihanom i Anuškom. Novu godinu dočekat će u rodnoj Baškoj Vodi u krugu obitelji i prijatelja.