TRAGIČNA SMRT

Dirljiv oproštaj estrade od omiljenog tamburaša

28.09.2015 u 14:38

Bionic
Reading

Glazbenik, menadžer i osnivač poznatog tamburaškog sastava Gazde Damir Mihovec poginuo je u subotu u 53. godini u teškoj prometnoj nesreći, a tragična smrt potresla je njegove brojne prijatelje na domaćoj estradi, među kojima su Marina Tomašević, Rajko Dujmić i mnogi drugi

Tragičan odlazak jednog od najboljih i omiljenih hrvatskih tamburaša i menadžera sastava Gazde, 52-godišnjeg Damira Mihovca rastužio je domaću estradu, na kojoj je bio omiljen. Mihovec je poginuo prošle subote u teškoj prometnoj nesreći na Miroševečkoj cesti u Zagrebu, a smrtno je stradala i njegova 77-godišnja majka, koja je bila u automobilu s njim.

Neutješni članovi sastava Gazde u subotu su se oprostili od svog osnivača, učitelja i menadžera, kao i mnogi njegovi prijatelji, među kojima su Rajko Dujmić, Marina Tomašević i mnogi drugi.

'Izgubio sam velikog prijatelja Damira Mihovca Mikija. Miki, počivao u miru, i ti i tvoja majka, i neka vas čuvaju anđeli. Do viđenja', napisao je Dujmić, a Marina Tomašević od dragog kolege oprostila se riječima: 'Dragi naš Miki... veliki čovjek... veliki prijatelj... Iskrena sućut svima koji su ga znali i voljeli!'

DANAS JE U PROMETNOJ NESREĆI POGINUO NAŠ OSNIVAČ I UČITELJ..SA VELIKOM TUGOM U SRCIMA DUBOKA SUĆUT NJEGOVOJ OBITELJIGAZDE!!!

Posted by Gazde on Saturday, September 26, 2015