ELLA DVORNIK

Dirljiva rođendanska posveta neprežaljenom tati Dini

20.08.2016 u 19:17

Bionic
Reading

Na današnji dan bi legendarni splitski glazbenik, vlasnik brojnih hitova i glazbenih priznaja i kralj funka - Dino Dvornik, slavio svoj 52. rođendan, a kao i prethodnih godina, i ove se njegova kći jedinica Ella prisjetila kako je obitelj obilježavala taj dan u obiteljskoj kući u Sutivanu

'Soooooo danas je jedan poseban rođendan jednoj posebnoj osobi :) Ovo mi je uglavnom bio najdraži dan u godini pošto bi se cijela obitelj skupila u Sutivanu i onda bi partijali Dvornik style. Sve generacije naše obitelji su se otkačile i slavile tatin rođendan. Pa eto nadam se da gdje god se nalazite da ćete popiti jednu čašu ili zapaliti nešto u čast ovom posebnom danu, koji je mnogima promjenio živote. Njegova glazba je mnoge veselila na vjenčanjima, rođendanima i noćima uoči izlaska i danas ne bi trebalo biti ništa drugačije onima koji su je voljeli. Pa želim čestitati svima rođendan jer je danas rođendan svima koji su 'junaci plaže' , 'manijaci' , 'slonovi', 'žigolo' 'stvoreni za to' , 'hipnotizirani' i koji vole ustati ujutro u 'petom elementu' i reći 'jebe me se!', poručila je Ella na Facebooku.
Dino Dvornik preminuo je u rujnu 2008. godine u 45. godini života, a u tijekom svoje bogate tridesetogodišnje glazbene karijere napisao je brojne hitove i primio mnoga priznanja za svoj rad.